O mama avea 3 fete virgine. Ele s-au maritat la scurt timp una de alta. Pentru ca mama lor era ingrijorata de cum isi vor incepe viata sexuala, le-a cerut sa-i promita ca atunci cand vor fi in luna de miere sa-i trimita o vedere cu cateva cuvinte in legatura cu ce-au simtit in noaptea nuntii.
Prima fata i-a trimis mamei o vedere din Hawai dupa 2 saptamani de la nunta. Pe vedere era scris doar Nescafe. Mama a ramas perplexa pentru inceput, ca apoi sa mearga in bucatarie si sa se uite pe cutia de Nescafe. Scria : Pana la ultima picatura. Mama s-a inrosit toata, dar a fost incantata de fiica sa.
A doua fata i-a trimis mamei o vedere din Vermont la o luna dupa nunta,scriind pe ea: Rothmans. Mama stia acum unde sa se duca direct: la tigarile sotului ei.
Citi pe pachet : Extra Long. King Size. S-a rusinat din nou, dar a fost fericita pentru fiica sa.
A treia fata plecase in luna de miere in Cape Town. Mama a asteptat o saptamana , o luna si nimic. Dupa aproape doua luni, o vedere in sfarsit sosi. Era un scris de mana tremurat si 3 cuvinte: South African Airways. Mama iesi repede si cumpara ultimul numar al YOU magazine, rasfoi paginile si in sfasit gasi pagina cu South African Airways. Scria De zece ori pe zi, 7 zile pe saptamana, in ambele sensuri !:stunned:
O tanara profesoara de la universitate le reaminteste studentilor din amfiteatru ca a doua zi avea sa aiba loc examenul la mecanica. Le precizeaza ca nu va tolera nici o absenta fara motiv serios - cum ar fi accident, boala grava sau decesul unui apropiat.. In spatele auditoriului, un tanar student pus pe glume intreaba: "...Si in caz de supra-oboseala pentru activitate sexuala debordanta ?..." Tot auditoriul izbucneste in ras. Cand, in fine, se restabileste linistea, profesoara surade studentului si ii raspunde dulce: "Veti scrie cu cealalta mana "
Doi microbi stateau de vorba. Unul zice catre celalalt:
-Astazi sunt bolnav
-Dar ce ai?
-Penicilina.
El si ea, la nunta de argint.
Ea: -Draga, in toata casatoria noastra fericita, un lucru nu mi-ai spus: ce tii in geamantanul de pe sifonier? Mi-ai zis de la inceput sa nu umblu acolo si eu, ca o sotie iubitoare, te-am ascultat.
El: -Bine scumpa mea, fiindca am implinit un sfert de secol impreuna, am sa-ti satisfac curiozitatea. Poti sa te uiti ce am in geamantan.
Ea: -Bine... vad aici niste cartofi... si-o multime de bani!!
El: Da, cincizeci de mii de dolari.
Ea: -Cincizeci de mii de... Dumnezeule, dar de unde?...
El: -Pai, sa-ti explic. De cate ori te-am inselat, am pus cate un cartof in geamantan.
Ea: -Cum??? Pai aici sunt patru cartofi!... Nu pot sa cred asa ceva! Dar banii, cincizeci de mii de dolari?
El: -Pai, cum se facea cate-un kil, il vindeam...
Un tip isi baga capul pe usa frizeriei si il intreaba pe frizer cat timp are pana poate sa fie si el tuns,
fiind o zi foarte aglomerata,frizerul se uita in jur si raspunde:
-"cam doua ore" si tipul pleaca instant.
Peste cateva zile acelasi tip intra in frizerie
si intreaba cat are pana poate sa fie tuns, fiind o zi si mai
aglomerata frizerul se uita in jur si raspunde:
--"cam trei ore" tipul inchide usa si pleaca
Peste cateva zile acelasi intra in frizerie si intreaba cam in cat timp poate fi tuns,
frizerul se uita in jur si raspunde:
-"cam o ora jumatate"
- tipul se intoarce si iese din frizerie.
Frizerul, deja curios, il roaga pe Ion:
-"bai Ioane du-te un pic dupa el ca vine de ceva timp si tot intre aba cat timp are pana sa fie tuns dar nu se intoarce niciodata"
Ion pleaca in urma tipului. In jumatate de ora Ion intra in frizerie razand in hohote.
Frizerul il intreaba :
-"ei, si unde se duce tipul asta dupa ce pleaca de aici?"
Ion in genunchi de ras, cu lacrimi in ochi, rosu la fata se uita la frizer si ii raspunde:
-" LA TINE ACASA !!!"