avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Inspectorii ITM Corupti !
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Inspectorii ITM Corupti !

Lucrez la o firma de alpinism industrial, avand in vedere ca s-au facut mai multe sesizari catre ITM pentru nerespectarea conditiilor de munca de catre angajator, acestia doar vin si isi iau dreptul, nimic mai mult ! Ba chiar a fost facuta o sedinta de patronul acestei firme de alpinism, specificandu-ne ca acel inspector de la ITM i-ar fi reprosat patronului ca ... ¨De ce il mai tineti pe acest angajat, nu vedeti ca va face probleme !?¨ cuvinte spuse chiar de patron intr-o sedinta dupa controlul ITM-ului, ce se poate face in acest caz ? eu daca am facut o sesizare catre ITM, pot cere sa vad dovada prin care s-a facut controlul si daca in acest caz s-a dat o amenda ? Ce as putea face, sau ce as putea cere (spune) la ITM pentru a vedea cum se procedeaza acest caz, cum decurge acest caz !? Aceasta firma stiu sigur ca nu este in regula cu toate facturile, iar din mai multe informatii, acest inspector corupt este mana in mana cu patronul si acesta il ajuta, oferind informatii despre statele de plata si mai multe lucruri pentru a fi in regula si de a scapa cu ¨brio¨ la un alt control in cazul in care va veni alt inspector! (Mii de scuze in cazul in care nu m-am exprimat cum trebuie sau nu am dovedit atat de bine de a pune intrebarea, rog in cazul in care nu este de inteles sa imi spuneti, pentru a reformula intrebariile mele! Va multumesc!)
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:08, 20 Decembrie 2015
Aveti dovezi concrete in sustinerile dvs ?
Martori !
Martori la ce?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ore suplimentare neplatite sorin_oo7 sorin_oo7 Lunar lucrez aproximativ 280 de ore si nu mi se platesc deloc orele suplimentare desi sunt obligat "verbal" sa lucrez circa 11 ore pe zi (in contract scrie ca ... (vezi toată discuția)
Aditional la contractul de munca OANA GORAN OANA GORAN in momentul angajarii , conditia esentiala la angajare a fost semnarea unui contract de formare profesionala si a unui act aditional la c.im. , fap ce ... (vezi toată discuția)
Pentru 2 zile lipsite esti concediat gabitamaria gabitamaria Buna ziua, doresc o lamurire la o problema cu care m-am confruntat recent.Pe scurt, in data de 25.10.10 anunt conducerea firmei ca lipsesc 2 zile, pe motiv ... (vezi toată discuția)