avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 116 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale procura din afara Romaniei
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

procura din afara Romaniei

Buna seara! Am urmatoarea situatie: stau impreuna cu mama intr-un apartament; mama este proprietarul apartamentului, insa este plecata in italia, iar eu am nevoie sa fac sediul unei firme. care este procedura? Trebuie sa imi trimita o procura, iar eu sa o traduc si sa o legalizez in Romania?
Va multumesc anticipat pentru lamuriri!
Alexandra
Cel mai recent răspuns: ContSters79137 , utilizator 14:21, 29 Iulie 2009
Tocmai aici e paradoxul D-na avocat, ONRC brasov nu primeste la inregistrare decat copie legalizata a contractului de comodat .......:sorry:, dar foarte bine ati punctat=D> de preferabil ca acest contract sa fie in original, intocmit printat si trimis in 3 sau 2 exemplare prin posta mama il semneaza si il trimite inapoi
depinde de procura.pentru a o folosi in Romania aceasta trebuie sa fie in limba romana.
la ORC Bucuresti tocmai am depus 3 (trei) dosare de schimbare de sediu, am folosit un contract de comodat incheiat prin fax, transmis la biroul meu prin fax. nimeni n-a comentat nimic, dosarele au fost admise fara probleme.

nu vad de ce ORC Brasov cere altceva, dar stiu si eu ca fiecare institutie are propriile pretentii (una e la Ploiesti, alta e la Bucuresti, parca ar fi in tari diferite #-o ).

Poate totusi initiatoarea subiectului e din Bucuresti, si atunci e valabil ce am sustinut mai sus.
Ultima modificare: Miercuri, 29 Iulie 2009
ContSters79137, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procura copil minor Allexya07 Allexya07 Sotul meu a plecat in germania la si cum dorim si noi sa mergem pentru a ramane pe termen nelimitat,el va merge sa faca procura sau declaratia,cum se zice ... (vezi toată discuția)
Cumparare apartament roby2019 roby2019 Fratele meu este in Germania de ceva timp impreuna cu sotia si doreste sa cumpere un apartament in Romania.Problema e ca la consulat e distanta mare si vrea sa ... (vezi toată discuția)
E valabila procura italiana fara apostila? motoc18 motoc18 prietenul meu este plecat in italia si ma lasat sa_i vand masina (vezi toată discuția)