Buna seara! Am urmatoarea situatie: stau impreuna cu mama intr-un apartament; mama este proprietarul apartamentului, insa este plecata in italia, iar eu am nevoie sa fac sediul unei firme. care este procedura? Trebuie sa imi trimita o procura, iar eu sa o traduc si sa o legalizez in Romania?
Va multumesc anticipat pentru lamuriri!
Alexandra
Tocmai aici e paradoxul D-na avocat, ONRC brasov nu primeste la inregistrare decat copie legalizata a contractului de comodat .......:sorry:, dar foarte bine ati punctat=D> de preferabil ca acest contract sa fie in original, intocmit printat si trimis in 3 sau 2 exemplare prin posta mama il semneaza si il trimite inapoi
la ORC Bucuresti tocmai am depus 3 (trei) dosare de schimbare de sediu, am folosit un contract de comodat incheiat prin fax, transmis la biroul meu prin fax. nimeni n-a comentat nimic, dosarele au fost admise fara probleme.
nu vad de ce ORC Brasov cere altceva, dar stiu si eu ca fiecare institutie are propriile pretentii (una e la Ploiesti, alta e la Bucuresti, parca ar fi in tari diferite #-o ).
Poate totusi initiatoarea subiectului e din Bucuresti, si atunci e valabil ce am sustinut mai sus.
Cumparare apartament
roby2019
Fratele meu este in Germania de ceva timp impreuna cu sotia si doreste sa cumpere un apartament in Romania.Problema e ca la consulat e distanta mare si vrea sa ... (vezi toată discuția)
Procura
Bytusi211
Dacă o persoana sta in America se poate sa mi facă procura ca sa vând un imobil in romania ????
Cum mi o poate trimite prin e mail ? (vezi toată discuția)