Buna ziua ,am si eu o intrebare mai complicata din punctul meu de vedere ,sa incep cu inceputul :bunica mea le a cumparat copiilor o casa ( 3 proprietari) tatal meu a cumparat de la un frate si asa au ramas 2 proprietari ,tatal meu avand 2 parti,fiind frati au cazut de comun acord ca beciul sa fie folosit de ambii proprietari ,beciul fiind sub casa nostra ,in acte scrie ca beciul e in folosinta comuna dar in acelasi timp ca pamantul de sub casa nostra este al tatalui meu .acum cativa ani unchiul meu a vandut casa lui unei alte persoane inclusiv cu partea lui din beci ,tin sa precizez ca beciul nu are cadastru si nu imi dau seama cum a putut vinde fara cadastru .acum noi am vrea sa cumparam partea celuilalt propietar de beci dar nu se poate fara cadastru si nimeni nu ne face cadastru ca nu avem iesirea din indiviziune si uite asa de cativa ani ne plimbam de la un cadastrist la altu si toti ne refuza ,am fost si laavocat dar ne au respins cererea ca nu se baga .tatal meu vrea sa imi vanda casa dar la fel nu poate din cauza beciului,intrebarea mea este unde trebuie sa merg sa pot rezolva prolema .vecina nostra nu ne poate vinde partea ei ca nu e iesit din indiviziune si iesirea din indiviziune nu se poate face ca in acte pamantul de sub casa e al nostru si reiese ca ea nu are drept dar in acelasi timp ea are acte de cumparare de la unchiul meu de o treime din beci ,beciul avand 24 de m si fara asta nu putem face cadastru si fara asta nu poate vinde ,am vrea sa gasim o solutie ,ori asa cu vanzarea si cumpararea de catre noi a beciului ori sa scoatem beciul si macar sa facem cadastru la casa nostra sa o pot cumpara eu dar nici asa nu se poate ca avem inurcatura cu beciul