avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... asistenta judiciara transfrontaliera
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

asistenta judiciara transfrontaliera

oricine este chemat intr-un proces poate cere asistenta juridica transfrontaliera?Trebuie sa faca vreo dovada?
La ce va referiti cand folositi termenul de "asistenta juridica transfrontaliera" ?
Ma refer la o persoana ce a fost chemata intr-un proces in alta tara ce face parte din UE si nu are posibilitatea deplasarii in acea tara
In cazul acesta fie va contacta un avocat care sa il reprezinte la proces fie din tara unde se judeca procesul fie din tara in care se afla.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli de judecata constand in onorariu avocat pentru redactare actiune ContSters344547 ContSters344547 Buna ziua! Pot cere cheltuieli de judecata onorariu avocat daca acesta doar mi-a redactat cererea de chemare in judecata? (contracost desigur) Mai departe ... (vezi toată discuția)
Divort cu minori coracao coracao daca eu nu pot ajunge in tara cum pot angaja un avocat si martorii ii am aici sunt valide declaratiile in scris ale martorilor pt tribunal? (vezi toată discuția)
Concluzii orale sau scrise?! marius2474 marius2474 Buna seara! Sint [b]pirit[/b] intr-un proces si acum am ajuns la faza apelului. Am constatat ca avocatul meu este superficial. Pe mai departe as dori sa ma ... (vezi toată discuția)