avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 823 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Plata cass persoana fara venituri
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Plata cass persoana fara venituri

Am si eu o intrebare incepand cu anul 2016, cei care nu realizeaza venituri platesc cass din ce???
Cel mai recent răspuns: Sparda777 , utilizator 13:56, 21 Decembrie 2015
"potrivit art. 180 din noul Cod fiscal (forma finala, publicata joi in Monitorul Oficial), ele <<persoanele fara venituri>> vor datora o contributie lunara de 5,5% din salariul minim brut pe economie." (Roxana Neagu)
www.avocatnet.ro/content/art...
Probabil ca se va reveni asupra acestiu text de lege, pentru ca mi se pare ilogic, ca persoanele fara venituri sa plateasca CASS. Daca nu au venituri de unde sa plateasca?
In nici un caz o persoana FARA VENITURI nu va plati cass.
Asta se numeste INSTIGARE la infractiuni, adica cine nu are venit, sa se duca sa FURE sa comita ilegalitati, ca sa plateasca CASS nu??!!!
Ultima modificare: Luni, 21 Decembrie 2015
Sparda777, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cass - persoana cu venituri mici sau fara venituri cristian__2012 cristian__2012 Buna ziua, O persoana care nu are nici un fel de venit dar care are o suma de bani in banca pentru care primeste dobanda se considera ca are venituri ... (vezi toată discuția)
Formularul 604 se poate depune online? precious007 precious007 Buna ziua, Revin cu o intrebare, nu am reusit sa ma clarific dupa ultima mea postare. Formularul 604 se poate depune online? A reusit cineva sa depuna ... (vezi toată discuția)
Mi-am pierdut calitatea de coasigurat angi1975 angi1975 Bună ziua. Vă rog să mă ajutați să înțeleg situația în care se află mama mea în vârstă de 74 de ani. În anul 2016 a obținut un venit brut ... (vezi toată discuția)