UnParinte a scris:
Pentru userul Tarkan, domnul Madalin nu isi freaca mainile ca are viitorul asigurat. Il avea oricum asigurat prin munca proprie
Nu stiu cu ce se poate el intretine si sa mai intretina si minorul, cand plateste (daca plateste) suma de 167,5 lei lunar. Cu asta ne-am lamurit sper. Oricum, a stiut cum sa "jongleze" opiniile judecatorilor in favoarea sa (ba are venituri, ba nu are venituri, in functie de ce isi doreste, ba doreste ordin de protectie ca ex-nevasta este luptatoare summo...). Sunt lamurita cu privire la acest "tatic" care isi ascunde veniturile cand ii convine.
Retroactiv se poate sa cer si eu ceva bani pentru "alienarea parentala" a copilului meu de catre tatal sau? Ca tot asa facea: "barfe la adresa mea, nu te duce la ma-ta sa stai ca imi vrea banii, nu te las sa mergi la mare cu ma-ta ca o sa te innece, nu te las cu ma-ta sa mergeti in Turcia la rude ca o sa te vanda la turci, pensia de intretinere o mananca ma-ta si mie sa imi dea bonuri fiscale ca ti-a luat rosii de la mall nu de la tarani, si cate si mai cate bazaconii de ne-a facut viata un calvar pana a implinit ea 18 ani si viata a reintrat cat de cat in normalitate, din tatal grijuliu" a devenit un strain (nu o mai cauta el). Cta a avut interes, era cel mai bun tatic, poze la munte, la mare, eu ce poze sa am daca nu am fost lasata sa am macar o saptamana de vacanta cu ea pe motiv ca o "instrainez de tatal grijiliu sau ii fac ceva rau".
Cine ne mai da noua inapoi viata pierduta in zadar prin tribunale si prin amenintari? Prin defaimari? Se poate masura in bani? Mi-e sila...