avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 914 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Eroare in contract vanzare-cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Eroare in contract vanzare-cumparare

Buna ziua, intr-un contract de vanzare-cumparare apartament, notarul a trecut gresit asociatia de proprietari din care face parte apartamentul precum si nr adeverintei din care rezulta ca apartamentul nu are datorii. Adeverinta exista, i-a fost predata, doar ca el a trecut gresit datele.
Ce vreau sa intreb este daca afecteaza cu ceva valabilitatea contractului? Si daca e neaparat necesar sa ma duc sa il schimbe / modifice cu datele corecte?
Contractul este incheiat recent.
Ultima modificare: Luni, 21 Decembrie 2015
bogdan2014, utilizator
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 16:38, 21 Decembrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Este vorba despre o eroare materiala care se indreapta de catre notar in toate exemplarele actului si care nu afecteaza valabilitatea acestuia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Greseala act vanzare-cumparare musettine musettine Buna ziua, Am si eu o dilema. In 1996 s-a facut un act de vanzare-cumparare pe un teren intravilan.Actul de vanzare-cumparare s-a facut pe baza unei adeverinte ... (vezi toată discuția)
Chitanta emisa gresit de catre asociatia de proprietari bavareza bavareza Buna ziua, Am urmatoarea speta: 1. Societatea mea a vandut un apartament unei pf. La dosarul de la notar mi s-a solicitat sa aduc o adeverinta de la ... (vezi toată discuția)
Restante fost proprietar KinDreD KinDreD Am achizitionat un apt recent si la prima intalnire cu administratorul am fost informat ca fostii proprietari au o \"restanta\" de 356 de m3 apa rece. Cel mai ... (vezi toată discuția)