avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Raport de activitate factura clienti externi
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Raport de activitate factura clienti externi

Buna seara,

Urmeaza sa inchid PFA-ul si imi verific facturile / registrele, acum vad ca facturile emise ar fi trebuit sa fie insotite de raport de activitate (sau cel putin asta e impresia pe care o am).

Daca beneficiarul serviciilor este din SUA si nu mi-a cerut veci acest raport de activitate mai trebuia / trebuie sa fie creat / atasat facturilor emise?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Popu , utilizator 19:30, 23 Decembrie 2015
Nu trebuia el sa va ceara ci dumneavoastra sa il completati si dupa ce il primeati semnat, pe baza lui intocmeati factura.
Va multumesc pentru raspuns, pina in ziua de azi ceva echivalent raportul de activitate a fost facut prin viu grai / communicator / e-mail, exista un contract pe baza lui am emis facturile, nu am stiut niciodata ca trebuie ceva scris / semnat din partea cumparatorului in afara de contract.

De cand e obligatoriu acest raport (desfasor activitate pe PFA din 2001, pina in 2007 ca PF, din 2007 ca PFA)?

Pot sa folosesc e-mail-urile trimise ca si raport de activitate sau trebuie sa pun frumos continutul fiecarui e-mail intr-un document, sa-l trimit spre semnare?

(Din moment ce facturile au fost onorate nu vad sensul semnarii acestui raport de activitate de catre comparator, daca n-ar fi fost de accord cu facturile nu ar fi efectuat plata).

Va multumesc inca o data

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre pfa in sistem real ramadri ramadri Despre PFA in sistem real De curand eram PFA la norma de venit, de la anul ma vad nevoit sa trec la sistem real. Cum la norma de venit, nu exista conceptul ... (vezi toată discuția)
Nu am emis facturi dar am evidenta incasarilor Popu Popu Sunt PFA la norma de venit, cand am inceput activitatea inspectorul mi-a spus ca nu pot /nu trebuie sa emit facturi. Asta a fost prin 2001, eu tanar, ... (vezi toată discuția)
Contabilitate - pfa stamper stamper Buna ziua, am cateva intrebari de workflow in contabilitatea unui PFA [b]platitor de TVA[/b] 1. Am facut contract de comodat ptr masina parintilor mei si 1 ... (vezi toată discuția)