avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1236 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis retinut
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis retinut

Buna ziua,
va prezint si eu o speta usoara din punctul meu de vedere:sorry:
in data de 08.09.2015, prietena mea a avut un accident intr+o intersesctie in urma carora s-au produs avarierea ambelor autoturisme.
Totodata in urma accidentului cealalt conducator auto implicat a solicitat sa fie transportat la spital pentru ca acuza dureri de cap. in aceiasi zi cei de la spital i-au dat drumul acasa el neavand nici o problema, totusi prietenei mele i-a fost retinut permisul de conducere in baza dosar penal. de atunci se efectueaza cercetari ei eliberandu-se o dovada cu drept de circulatie pe care o poate prelungi din 30 in 30 zile.
Intrebarea mea este, cat timp pot dura cercetariile dearece prietena mea lucreaza in germania si dovada de circulatie nu o ajuta cu nimic ea nefiind valida in afara tarii. sau ce se poate face pentru a se urgenta aceast dosar.
Va multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 23 Decembrie 2015
steffx1980, utilizator
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 17:52, 23 Decembrie 2015
Pentru urgentare apelati la serviciile unui avocat. Cel mai probabil dosarul se va clasa daca victima nu are mai mult de 90 de zile de ingrijire medicala. Vicitma poate solicita daune pe cale civila dar vor fi platite de catre asiguratorul RCA.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier cu victima TraianValer TraianValer In decenbrie 2012 am fost implicat intr-un accident rutier pe raza comunei Afumati Celalalt sofer implicat in accident a chemat Politia rutiera si salvarea ... (vezi toată discuția)
Tamponare transformata in accident ContSters332099 ContSters332099 Am povocat o tamponare in urma careia a fost sesizata politia, am mers si s-au dat declaratiile tuturor partilor implicate. In urma accidentului doua masini au ... (vezi toată discuția)
Consecintele unui accident - persoana pe trecerea de pietoni. alexandru_cc2 alexandru_cc2 in data de 21.04.215 am accidentat o persoana pe trecerea de pietoni.a venit politia a facut constatare,am chemat ambulanta a dus victima la spital pentru ... (vezi toată discuția)