avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 394 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Cum imi pot repara masina daca cei de la Euroins ma ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Cum imi pot repara masina daca cei de la Euroins ma amana

Buna ziua. In data de 20.12.2015, in localitatea Buzau la intersectia dintre Str. Frasinet cu Str. Chiristigii am avut parte de o tamponare. Circuland pe drumul cu prioritate (Str. Frasinet) am firat la stanga, iar autovehiculul care venea de pe Str. Chiristigii nu mi-a acordat prioritate de trecere (avand indicatorul STOP la intersectie) si m-a tamponat in aripa stanga spate. Ca avarii vizibile: aripa stanga spate, prag stanga si contra-aripa stanga spate. Conducatorul auto si-a recunoscut vina, dar neavand documentul de constatare amiabila am mers la politie fiind la 150m de la fata accidentului. Ajungand la politie nu am rezolvat nimic. Ca recomandar a domnului agent de politie: schimb de numere de telefoane si copii Xerox de pe asigurarea si c.i, al celui care m-a tamponat. Am urmat pasii si a ramas sa ne intalnim Luni 21.12.2015. in ziua de Luni m-am intalnit cu vinovatul, am fost la sediul Euroins (acolo avea asigurarea cel care m-a lovit). Surpriza. ne-a intampinat o doamna care ne-a dat constatarea amiabila si ne-a comunicat sa mergem la alta adresa unde se afla constatatorul. ne-am deplasat si acolo unde acel domn nu avea timp, pleca pe teren. intr-un final am completat costatarea amiabila, si a ramas sa tinem legatura intre noi deoarece cei de la Euroins nu aveau program decat cu programari. Nefiind din localitate am sunat la sediul Euroins din Bucuresti si de acolo am putut lua legatura cu constatatorul din orasul Slobozia, jud. Ialomita. Foarte amabil domnul Acela mi-a spus ca daca pot sa ma deplasez cu masina sa vin in Slobozia pe data de 24.12.2015 (tot cu programare). I-am spus ca da, pot venii pentru ca trebuia sa ma prezint la locul de munca.

In data de 24.12.2015 orele 11:00 am fost la sediul Euroins din Slobozia , am facut actele si dansul mi-a transmis sec ca nu imi pot repara masina. celalalt conducator auto trebuia sa mearga la ei in Buzau ca sa faca constatarea. Problema este ca proprietarul si-a reparat masina pe banii lui iar eu raman cu paguba.

Am luat legatura cu proprietarul si a spus ca o sa se duca la constatare, dar nu stiu cand.

Domnul de la constatare mi-a facut poze iar in acel process verbal a trecut doar aripa cu bandou stanga spate. Surpriza: revopsite 50%. Am semnat doar dupa ce am scris ca vreau partile lovite vopsite integral si schimbarea pragului stanga.

Alta problema ??? Eu ce fac ??? Nu pot repara masina.
Ii pot da in judecata daca nu imi accepta repararea masinii?
Ce sfaturi puteti sa imi dati?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: IRIS AG BROKER de ASIGURARE , Consultant asigurari 13:11, 8 Ianuarie 2016
Revin prin a face niste precizari in legatura cu dauna mea.
Azi 07.01.2016 am fost la service pentru a clarifica costurile pentru repararea masinii. Am stat de vorba cu domnul de acolo si mi-a transmis ca in cazul meu serviceul mi-a facut o constatare de 2000 lei, deoarece masina este veche, pesre 15 ani si firma de asigurari nu ii va acoperii costurile. Nu prea are variante ajutatoare decat cu piese din dezmembrari. Pentru el era simplu sa treaca sumele mai mari dar nu mai putea sa isi recupereze banii. Am ajuns la concluzia ca sa asteptam si constatarea Euroins (poate e mai mare, sfat pe care mi l-a dat tot dansul).
Maine o sa dau un telefon la constatator, dar si un email la Euroins sediul central. Poate imi fac si eu intr-un final masina. Sincer nu mai stiu cum sa mai abordez aceasta problema. Sarbatori stricate si masina in service. Ce se putea mai bine de atat?
Cel care m-a lovit a facut constatarea la Euroins Buzau (poze si declaratie pe proprie raspundere ca si-a reparat masina singur) in data de 04.01.2016. Sa vad ce raspuns au acesti distinsi asiguratori care nu fac altceva decat sa primeasca bani pe RCA, iar cand e vorba de dat banii pe daune ...... iti spun ca ei asigura decat 50% din valoare.
Va urma....

Pareri???
Buna ziua,

Nu are cum sa va monteze piese SH daca dvs. nu sunteti de acord.

Poate ca este considerata dauna total economica: val. reparatii > val auto la data accidentului.

Puteti solicita alt deviz de la alt service: daca nu este dauna totala.
Oferta de despagubire de la asigurator: daca este dauna totala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rca euroins BratuAurel BratuAurel Pe data de 01.11.2015 am fost lovit de un sofer cu asigurare rca Euroins,mentionez ca masina mea era parcata regulamentar in parcarea unui restaurant si ... (vezi toată discuția)
Probleme cu deviziul unei asigurari rca IoanaOprea02 IoanaOprea02 Buna, In luna februarie am avut un accident cu un asigurat euroins. Asiguratul euroins a fost cel vinovat, am mers la cea mai apropriata sectie de ... (vezi toată discuția)
Asigurari geo_ci20 geo_ci20 Buna ziua ma numesc G. Ciorba, si in data de 28, luna curenta, am fost acrosat de catre o masina care mi-a produs pagube in valoare de 1000 ron. am fost ... (vezi toată discuția)