avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Redeschidere dosar penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Redeschidere dosar penal

Buna ziua, as avea o intrebare, sper sa fi nimerit titlul subiectului.
Tatal meu a decedat in 2003 lovit de un autoturism care circula cu viteza peste limita legala in localitate. Faptasul nu a patit nimic doar un simplu dosar si cativa bani la familie. Faptasul nu a platit pensie alimentara sau inchisoare. As dori sa stiu daca se poate redeschide dosarul si care ar fi sansele de castig macar pentru pensia alimentara datorata dealungul anilor din 2003 pana la varsta de 18 ani.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 08:17, 2 Ianuarie 2016
Mergeti si faceti o intrevedere cu Domnul chestor / comandant de politie / sau cerere scrisa prin care sa va indrume sau un avocat sa aibe initiativa sa va explice ce si cum de aici de pe forum .
nu se redeschide nimic si nici pensie din urma nu primiti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident cosmin_nasu cosmin_nasu Buna ziua am si eu urmatoarea problema...la data de 18.01.2018 am avut un accident mai exact vroiam sa ies cu dubita proprietate a firmei la care si acum sunt ... (vezi toată discuția)
Două mașini s-au ciocnit, iar una a continuat drumul și s-a izbit în mașină mea, parcată regulamentar. am probleme cu asigurătorul celui care m-a lovit, trebuia să fac două dosare de daună? Paun costica Paun costica Două mașini s-au ciocnit, iar una a continuat drumul (50m) și s-a izbit în mașină mea, care era parcata regulamentar. Asigurările vor sa ma plătească ... (vezi toată discuția)
Asigurare auto falsa DIX DIX Buna In urma unui accident de circulatie victima a obtinut 70 de zile de ingrijiri medicale. Dupa cercetari s-a concluzionat ca victima a fost de vina ... (vezi toată discuția)