avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... TVA de recuperat sau INSOLVENTA?
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

TVA de recuperat sau INSOLVENTA?

Buna ziua. Speta mea este urmatoarea: Am solicitat TVA de recuperat la AFP X, dosarul mi-a fost respins. Am facut contestatie la Ministerul Finantelor Bucuresti, iar pronuntarea a fost suspendata pe motivul ca AFP X a facut plangere penala impotriva mea (tipic romanesc). Povestea nu se incheie aici, tot AFP X a deschis procedura de insolventa. In aceasta situatie pot suspenda insolventa pana la solutionarea plangerii penale si, respectiv, pana la decizia Ministerului Finantelor cu privire la TVA-ul de recuperat?
Cel mai recent răspuns: RobertZoicas , utilizator 08:15, 25 Decembrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Insolventa vs penal Stylleru Stylleru Buna ziua. Am mai deschis acest subiect pe forum, acum vin cu completari. Speta cu care ma confrunt este urmatoarea: Am fost respins la inscrierea la ... (vezi toată discuția)
Aparari de fond in contestatia la executare a titlului executoriu magdalenapaun magdalenapaun dupa ca AFP a executat silit bunurile societatii si a incasat o parte din creanta a cerut ulterior deschiderea procedurii de insolventa a societatii noastre ... (vezi toată discuția)
Cerere de dechidere a procedurii iq_alias iq_alias In anul 2007 SC ZM SRL a incheiat cu SC CR SRL un contract de vanzare - cumparare comerciala. In baza acestuii contract SC CR SRL a emis o factura fiscala, ... (vezi toată discuția)