avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2000 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pericol public
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pericol public

Buna ziua! Am auzit acum cateva zile ca intr-un sat licuieste o familie de rromi, care este pericol pentru tot satul. Mai precis acum cateva zile au provocat o bataie din care a rezultat spitalizarea unui baiat de vreo 25 de ani, cu rani la cap.
Aceasta familie nu este la prima manifestare de genul acesta, in anul curent fiind vorba de vreo 4 cazuri asemanatoare.
In sat batranii vorbeau ca ar fi bine sa fie dati afara din satul respectiv, caci oricum ei s-au mutat acolo de vreo 5 ani si la urma urmei sunt pericol pentru toti locuitorii.
Pe mine personal m-ar interesa daca s-ar putea face ceva ca acel sat sa scape de aceasta familie, prin strangere de semnaturi de la locuitorii acelui sat sau pe raza de comuna. Sau care ar fi pasii satenilor ca sa poata scapa de acea familie?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 13:13, 26 Decembrie 2015
In primul rand trebuie implicata politia in astfel de cazuri ori de cate ori este necesar iar daca nu au forme legale prin care s-au stabilit in localitatea respectiva atunci se poate lua in discutie mutarea familiei la domiciliul din actele de identitate.
le faceti plangere la politie de cate ori incalca legea.
Nu exista posibilitatea sa fie dati afara din sat prin strangerea de semnaturi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare Anca30 Anca30 Buna ziua! Intr-o zi fratele meu a primit un telefon de la iubita lui care pangea si ii spunea ca un coleg a batut-o. S-a dus la fac sa o ia si s-a enervat ... (vezi toată discuția)
Bataie la scoala marian323 marian323 Acum cateva luni ,un coleg de clasa a sarit la mine la bataie(mi-a pus mana in gat si cu cealalta era pregatit sa ma loveasca,vazand acestea eu m-am aparat ... (vezi toată discuția)
Accident rutier! ContSters346739 ContSters346739 Buna ziua! Am un prieten care a avut un accident de masina.Dupa 5 zile de la accident un baiat a murit.Colegul meu este distrus merge la psiholog si nu stie ... (vezi toată discuția)