avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 477 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Deducere cheltuieli cu benzina
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Deducere cheltuieli cu benzina

Avand PFA am facut contract de comodat pe masina. Masina o folosec in scop PFA doar o dat pe luna, facand aproximativ 100 km, in rest ofolosesc in scop personal. In vederea trecerii pe cheltuieli pot sa fac un decont de deplasare in baza carei sa calculez benzina aferenta deplasarii? Am nevoie si de bon fiscal cu cui PFA?
Cel mai recent răspuns: JULIA59 , utilizator 18:14, 26 Decembrie 2015
Puteti deconta combustibilul alimentat si justificat cu bon fiscal pe care este inscris C.U.I. sau factura, in proportie de 50% din valoarea inscrisa in acestea. Nu trebuie intocmite si alte documente.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decontare ordin de delegatie croberta croberta Poate fi decontat un ordin de delegatie cu masina personala daca bonul fiscal de combustibil e datat ulterior efectuarii misiunii ? (vezi toată discuția)
Cheltuieli combustibil mastera mastera Buna seara, Sunt PFA cod 6209. Imi desfasor activitatea in mare parte la client. Pentru ajunge la client ma deplasez cu masina proprie pe care am contract de ... (vezi toată discuția)
Pfa-deducere benzina+diurna Silviu_r Silviu_r Am un PFA neplatitor de TVA si imi desfasor activitatea in toata tara. Am contract de comodat pe masina proprie. Am tot citit pe forumuri si in legislatie dar ... (vezi toată discuția)