avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Eliberare din inchisori condamnati cu pedepse mai mici ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Eliberare din inchisori condamnati cu pedepse mai mici de 3 ani?

spuneti mi va rog, din ianuarie se zvoneste ca se vor elibera condamnatii din inchisori care au pedeapsa pana in 3ani, este adevarat?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:24, 30 Decembrie 2015
Daca as stii ca exista si cea mai mica sansa...pentru gratiere individuala,as incerca cu siguranta !
Pai...eu ziceam ca trebuie cumva sa curga cu aceste cereri in mod cursiv si nu numai cu una...

Adica sa se dea unda verde la multi asa precum la o gratiere colectiva...

Aveti dreptate sa nu faceti o cerere de gratiere individuala in acest moment...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amnistie si gratiere Gabriela Mihai Gabriela Mihai :offtopic: Pentru ca deocamdata nu a aparut nimic nou si, pentru ca sunt multe topicuri de genul acesta, propun ca fiecare sa scrie aici ce afla sau sa intrebe ... (vezi toată discuția)
Art 254 privind modul de executare a pedepselor annaghe annaghe Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un raspuns la intrebarea: s-a publicat de curand in monitorul oficial art 254 privind modul de executare al pedepselor? Am ... (vezi toată discuția)
Hotarare pilot-cedo Sonyaa Sonyaa Buna ziua ! Nu se mai aude nimic ! Despre Raportul Avocatului Poporului nu se mai vorbeste...despre punerea in libertate a celor in executarea ultimilor 3 ... (vezi toată discuția)