avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 772 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Nu am putut sa-mi folosesc cardul (si nu am fost ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Nu am putut sa-mi folosesc cardul (si nu am fost anuntata de acest lucru) in ziua semnarii unui contract pentru acordarea unui descoperit autorizat de cont!

Pe data de 28.12.2015 am semnat un contract pentru acordarea unui descoperit autorizat de cont. Mi s-a spus ca este posibil sa am banii in cont in aceeasi zi sau cel tarziu astazi 29.12.2015.

Pe langa soldul care mi s-a virat in cont ieri seara, eu mai aveam disponibil pe card aprox 1000 RON. Stiind acest lucru, am vrut sa utilizez cardul pentru cumparaturi. POS-ul magazinul ma notifica ca am fonduri indisponibile pentru orice suma pe care o introduceam.

Am sunata nedumerita la banca si mi s-a spus din partea unui consultant ca in seara respectiva nu pot utiliza cardul si nu nici nu pot retrage numerar din sucursala. Am mentionat ca nu doresc sa retrag/ utilizez decat suma pe care o aveam disponibila in cont inainte sa mi se vireze acel sold aferent descoperitului de cont.

Am mentionat telefonic ca nu am fost anuntata de acest lucru si am solicitat sa mi se spuna unde este specificat acest lucru in contract. Evident mi s-a spus ca cei din call center nu au acces la contracte (pentru ca sunt personalizate).
Am cercetat amanuntit contractul si nu este specificat acest lucru.

Nu am putut discuta cu un superior, drept urmare am facut o reclamatie.
Ulterior am facut o sesizare si la ANPC pentru imposibilitatea folosirii cardului din vina bancii/ angajatilor bancii.

Astazi astept sa fiu sunata din partea bancii.

Doresc sa actionez in instanta banca pentru aceasta situatie penibila in care am fost pusa, ma puteti ajuta cu cateva sfaturi?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: IMicro Bucuresti , Consilier juridic 11:14, 31 Decembrie 2015
Nu pune nimeni la îndoială faptul că banca, prin prepușii săi, a greșit. De aici și până la a afirma că poți obține măcar 2,000 lei, este cale lungă.
Betonul ăla armat poate fi transformat în rahat turcesc, extrem de simplu.

Poți avea prejudiciu de imagine și dacă calci în excremente, dar asta nu îți dă șanse să primești daune morale.

Mult succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fraudare card debit DenisaEnache89 DenisaEnache89 Buna ziua Va solicit ajutorul in solutionarea unei probleme. Incepand cu vineri, 8 ianuarie, ora 18:00 s-au efectuat plati la POS in Los Angeles din contul ... (vezi toată discuția)
Poprire elenabarbu55 elenabarbu55 Buna ziua, Se poate face proprire pe pensia privata?am un credit pe care nu pot sa il achit si am primit in urma cu 1 saptamana o somatie de plata suma pe ... (vezi toată discuția)
M-am trezit cu a doua poprire pe cont pentru un credit restant, achitat. doresc să ajung la un consens și, dacă e posibil, să cer despăgubiri. ce măsuri pot lua? Stanciu.Nicolae.Adrian Stanciu.Nicolae.Adrian Buna ziua! Inainte de a pune intrbarea, doresc sa explic situatia. Am avut un creditla banca x sa zicem si din motive personale nu am fost in stare sa il ... (vezi toată discuția)