avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 313 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Angajare administrator asociatie de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Angajare administrator asociatie de proprietari

Administratorul asociatiei de proprietari a plecat prin demisie,Cat timp este legal ca o asociatie sa nu aiba administrator, casiera preluind din atributiile acestuia fara a fi delegata de cineva din cadrul asociatiei si fara a avea cunostintele necesare,
.Acest lucru se intimpla de peste 3 luni, cand se pun intrebari raspunsul este ca nu sa prezentat nimeni interesat de postul de administratorr, raspuns dat de casiera si presedinte onorific al asociatiei.
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 14:32, 31 Decembrie 2015
Stimate Domn Adriantot ca sa vedeti ca nu va port pica sau ca va ironizez , va raspund ca da sunt de acord in totalitate cu legile asa cum sunt actualmente dar , nu pot fi de acord ca un membru al comitetului executiv sa fie in acelasi timp membru , casier si sa indeplineasca si functia de administrator , sunt de acord ca un alt membru sa se ocupe de administratie dar pana la o limita , adica cat se poate de repede angajarea unui administrator cu atestat .
Cred ca am lamurit parerea mea care zic eu este si moral adica sa nu fie suspiciuni sa si vada fiecare de treaba lui .
Va doresc un an mai bun si cat mai multe informatii
" La multi ani " tuturor .
Avem exact aceeasi parere in ce priveste urarile de Anul Nou.
La multi ani tuturor!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu administrator, casier, contabil laurab82 laurab82 buna seara, va rog frumos sa-mi spuneti cum este corect si legal sa am concediu de odiha daca eu sunt in asociatia de proprietari administrator,casier si ... (vezi toată discuția)
Cumul functii in asociatie de proprietari asociatiaproprietarilor5d asociatiaproprietarilor5d vrem sa desfiintam functia de administrator contabil si casier - detinuta pana in prezent de 1 singura persoana, Contabilitatea o vom incredinta unei firme ... (vezi toată discuția)
Presedinte asociatie de proprietari eugarizn eugarizn Buna ziua . Cu ceva timp in urma , v am povestit cum presedintele asociatiei ales cu contract de mandat , ocupa si functia de casier cu contract ... (vezi toată discuția)