avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 278 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Plata datorie
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Plata datorie

Sunt parte civila in proces penal cu obiect inselaciune.As dori sa stiu la cat timp dupa ce am primit comunicarea minuta penala,voi primi banii cuveniti si cum se procedeaza pentru a intra in posesia banilor?
Citez: 'In baza art.397 alin.1 C.p.p. rap.la art.998-9999 C.civ.din 1864 admite actiunea formulata de partea civila...........si obliga inculpatii in solidar la plata sumei....in favoarea partii civile.'
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:31, 29 Decembrie 2015
Mergeți la executor pentru executare silita.
Nimeni nu o sa va dea banii...
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se mai poate pune in executare aceasta decizie? iuli113 iuli113 mai este valabila aceasta sentinta?se mai poate pune in aplicare?va rog un raspuns clar: Solutie: În baza art. 385 ind. 15 pct. 2 lit. d C.p.p., admite ... (vezi toată discuția)
Art 19, 25,397 c.proc.pen. loredanadumitrache loredanadumitrache Am fost victima unei fraude imobiliare pentru care am intentat proces civil si penal. S-a emis sentinta in care se specifica urmoatoarele:\\\\"...in baza art ... (vezi toată discuția)
Sentinta judecatoreasca definitiva iuli113 iuli113 În baza art. 385 ind. 15 pct. 2 lit. d C.p.p., admite recursul declarat de partea vătămată recurentă P.... Iulian Radu, împotriva sentinţei penale nr. ... (vezi toată discuția)