avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Primesc colete fără sa le cer
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Primesc colete fără sa le cer

Buna ziua, de câteva zile primesc colete fără să le cer, și fără să transmit datele mele de contact acelei firme de marketing.Aș dorii să știu ce se poate face, deoarece aici cred că este vorba de transmiterea datelor personale fără voia mea acestei firme.Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: lookster123 , utilizator 14:40, 30 Decembrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Refuzati primirea coletelor ,contactati firma furnizoare si,avertizati-o ca,oputeti actiona in justitie pe cal civila conform art.77 NCC(Prelucrarea datelor presonale)
Vă mulțumesc frumos pentru răspunsurile rapide și exacte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme firma de curierat pristopanu07 pristopanu07 Buna ziua, Va rog din suflet sa ma ajutati cu o parere in urmatoarea situatie: acum circa 3 luni am trimit cu o firma de curierat rapid un card de memorie ... (vezi toată discuția)
Probleme cu o firma de recuperare gabivlad gabivlad Buna ziua, am o problema cu o firma de recuperare care ma hartuieste de un an. Am locuit in Bucuresti si am avut contract pentru TV si Internet la o firma de ... (vezi toată discuția)
Furt de identitate telekom squerly squerly Buna ziua, Rog a ma ajuta in aceasta situatie: Cineva, nu stiu cine presupun un angajat al TELEKOM si-a facut abonament cu datele mele fara acordul meu ... (vezi toată discuția)