avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1986 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Imprumut Provident
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Imprumut Provident

Buna ziua, am avut o problema care a necesitat sa fac un imprumut provident am discutat cu tipa aceea mi-a explicat detaliile si am stabilit ca plata sa o fac o data pe luna bun si facut la 1000 de lei a ramas sa dau 160 pe luna dupa 2-3 luni de plata a inceput sa imi tot zica ca luna nu are 4 saptamani...si ca eu pe langa cei 160 pe luna mai am de dat alti bani adica luna avand 28 de zile ma incadrez cu plata daca luna are 31 de zile eu raman dator cu cele 3 zile mi se pare o prostie ea nu a spus nimic pana sa semnez contractu de asemenea treaba sa nu mai spun ca ma suna cu 1 saptamana inainte de termenu care am stabilit ca iau salariu si pot plati rata foarte stresanti sau poate asa este doar tipa aceea nu prea respecta ce este de respectat tinand cont ca eu luna de luna am platit rata la ei. Intrebarea este alta ce pot face daca nu mai platesc rata sau intarzi cateva luni cu plata ratei, asta in caz ca raman fara munca...!!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 19:02, 30 Decembrie 2015
Buna seara,
Trebuie sa cititi cu atentie contractul si sa vedeti ce scrie acolo.
Citiți în contract când trebuie sa plătiți și nu mai luați în seama.
Puteți ajunge la executare silita dacă nu mai plătiți, asta insemnand ca vi se vând lucrurile pana la concurenta sumei datorate.
Nu va gândiți ca rămâneți fără munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refinantare Black ✋ Black ✋ Buna ziua am un împrumut Provident menționez că nu am întârziat niciodată. Nu pot beneficia de o refinantare din partea altor bănci fiindcă am gradul ... (vezi toată discuția)
Disperat ca nu mai pot plati ratele la banca avramiancu avramiancu buna ziua am un credit de nevoi..cu ipoteca la o banca de 17500euro din 2008.primul an rata a fost fixa 80e la un curs de 35000lei vechi urmatorul an 120si ... (vezi toată discuția)
Decalare plata rata bancare cauneac cauneac Buna ziua, Din pacate, desi am fost foarte buni platnici pana acum, din cauza unor dificultati financiare suntem nevoiti sa intarziem 29 de zile cu plata ... (vezi toată discuția)