avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... predare gestiune
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

predare gestiune

pe data de 15.12 .2015 am depus o cerere de intrerupere a contractului de munca cu data de 04.01.2016. Raspunsul HR a fost sa stau in preaviz 45 de zile lucratoare intrucat sunt functie de conducere ( sef depozit ) , atunci , pe data de 23.12.2015 am transmis un email catre HR si administratorul societatii in care solicitat demisia cu articolul 81 alineatul 8 intrucat nu mai primisem salariul de 90 de zile ( la acea data erau neplatite lunile septembrie , octombrie si noiembrie .) si solicitam sa fie desemnate persoana sau persoanele care sa ia in primire bunurile . Nu a fost desemnat nimeni , cum procedez cu cheile depozitului daca nu vrea sa le ia nimeni ? Le trimit prin curier ? Si stampila ?
Ultima modificare: Miercuri, 30 Decembrie 2015
alinradu0, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:41, 3 Ianuarie 2016
1. Functia de sef de depozit este mentionata in Reg.Intern al angajatorului ca fiind functie de conducere?

2. Email-ul dvs prin care va mai dati inca o data demisia poate sa nu fie luat in seama.

3. Predarea-primirea gestiunii de bunuri materiale se face intre gestionarul care preda si cel care primeste, pe baza dispozitiei scrise a conducatorului unitatii. In dispozitiei se vor arata: gestiunea care se preda, numele si prenumele gestionarilor si ale persoanelor care, conform prezentei hotariri, participa la operatia de predare-primire, precum si locul, ziua si ora inceperii acestei operatii.
In cazul in care nu se efectueaza inventarierea si nu se intocmeste procesverbal, gestionarii sint obligati sa refuze predarea-primirea gestiunii.
Ultima modificare: Miercuri, 30 Decembrie 2015
Cornel Vasile, Consilier juridic
1 da este functie de conducere
2. de ce ?
3. eu stau pana cand ?
1. Daca este functie de conducere, atunci preavizul este de maxim 45 de zile lucratoare incepand cu a doua zi de cand v-ati depus cererea de demisie, insa termenul de preaviz este cel convenit de parti in contractul individual de munca.

2. Transmiterea celei de-a doua cerere de demisie prin mail poate avea valoare juridica dar numai in anumite conditii.
Vedeti si aceste discutii
www.avocatnet.ro/content/for...

3. In c.i.m. ce termen de preaviz aveti mentionat?
45 de zile
Pana pe 29.01.2016 aveti de efectuat preavizul, daca sunt zile calendaristice.

Alte discuții în legătură

Demisie, nota lichidare, garantie materiala carmenlungu21 carmenlungu21 Buna ziua,sunt angajata ca gestionar depozit la o firma si in luna septembrie am fost in concediu de odihna. Cand am plecat in concediu s-a efectuat ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa imi dau demisia avand in vedere faptul ca am o gestiune de cateva miliarde? nicu35 nicu35 buna ziua lucrez de 4 ani la o firma ca gestionar la depozit mentionez ca inainte depozitu avea manipulanti motostivuitorist si vanzator acu de un an din ... (vezi toată discuția)
Firma in insolventa. mai primesc salariu? paul_andrei1 paul_andrei1 Buna ziua tuturor, De curand firma la care lucrez a intrat in insolventa. Pana sa intre in insolventa avea sa imi plateasca salariul restant pe luna Aprilie si ... (vezi toată discuția)