avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... predare gestiune
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

predare gestiune

pe data de 15.12 .2015 am depus o cerere de intrerupere a contractului de munca cu data de 04.01.2016. Raspunsul HR a fost sa stau in preaviz 45 de zile lucratoare intrucat sunt functie de conducere ( sef depozit ) , atunci , pe data de 23.12.2015 am transmis un email catre HR si administratorul societatii in care solicitat demisia cu articolul 81 alineatul 8 intrucat nu mai primisem salariul de 90 de zile ( la acea data erau neplatite lunile septembrie , octombrie si noiembrie .) si solicitam sa fie desemnate persoana sau persoanele care sa ia in primire bunurile . Nu a fost desemnat nimeni , cum procedez cu cheile depozitului daca nu vrea sa le ia nimeni ? Le trimit prin curier ? Si stampila ?
Ultima modificare: Miercuri, 30 Decembrie 2015
alinradu0, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:41, 3 Ianuarie 2016
Nu va obliga nimeni sa stati in preaviz, insa absenţa nemotivată de la locul de muncă a salariatului aflat în perioada de preaviz atrage posibilitatea sancţionării disciplinare a acestuia de catre angajator, inclusiv prin desfacerea disciplinara a contractului individual de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie, nota lichidare, garantie materiala carmenlungu21 carmenlungu21 Buna ziua,sunt angajata ca gestionar depozit la o firma si in luna septembrie am fost in concediu de odihna. Cand am plecat in concediu s-a efectuat ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa imi dau demisia avand in vedere faptul ca am o gestiune de cateva miliarde? nicu35 nicu35 buna ziua lucrez de 4 ani la o firma ca gestionar la depozit mentionez ca inainte depozitu avea manipulanti motostivuitorist si vanzator acu de un an din ... (vezi toată discuția)
Firma in insolventa. mai primesc salariu? paul_andrei1 paul_andrei1 Buna ziua tuturor, De curand firma la care lucrez a intrat in insolventa. Pana sa intre in insolventa avea sa imi plateasca salariul restant pe luna Aprilie si ... (vezi toată discuția)