avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 866 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Cum inregistrez o factura pe intreprindere individuala
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Cum inregistrez o factura pe intreprindere individuala

Cu inregistrez o factura care am emis-o anul acesta dar o incasez in 2016?
O inregistrez in 2015 si incasarea o inregistrez in 2016?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:31, 31 Decembrie 2015
In registrul jurnal de incasari si plati inregistrati doar valorile din documentele doveditoare ale incasarilor si platilor, la data din acele documente, nu din facturi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura emisa in decembrie, incasare in ianuarie FlorinDP FlorinDP Buna ziua, Am o intrebare care cred ca este \"la moda\" la inceput de an. Sunt PFA si prestez servicii catre o firma din UE, cu contract, inregistrat in ... (vezi toată discuția)
Contabilitate partida simpla valeria goja valeria goja II Goja Valeria am deschis o pravalie cu produse predominant alimentare ,nu am angajati i_mi conduc singura contabilitatea .Nu stiu cum sa inregistrez o ... (vezi toată discuția)
Inregistrare facturi Derulator Derulator Bună ziua, Am înfiinţat de curând un PFI şi am emis primele facturi. Aş dori să ştiu cum se înregistrează facturile care se încasează la 30 de ... (vezi toată discuția)