Buna sera am si eu o problema in ceea ce-l priveste pe sotul meu
Suntem casatoriti de 10 ani casatorie in urma careia a rezultat un copil de 6 ani si un altul care se naste in luna aprilie problema este ca de 2 luni sotul meu a plecat de acasa dupa ce am descoperit ca are o relatie extraconjugala cu o alta femeie
as dori sa stiu daca la un eventual divort el dorind sa divorteze eu invoc ca motiv adulterul cu probe si martori ce se intampla cu copii tinand cont de faptul ca eu nu mai lucrez din cauza lui pentru ca nestiind ce face si avind probleme cu sarcina in luna a 2 am renuntat la job el asigurandu-ma ca ma spijina in tot ce fac fiindu-mi alaturi la bine si la greu fara sa spuna de relatia lui cu cealata, casa in care locuim este a mea nefiind dobandita in timpul casatoriei el in prezent sta cu chirie neavand nimic pe numele lui si fiind singurul care intretine fam asta pana a plecat eu in prezent fiind ajutata de catre parinti atat personal cat si cu copilul as vrea sa stiu ce posibilitate are el de a castiga copii ambii fiind minori cu varste sub 10 ani el nu prea vrea copii ar prefera custodie comuna sa vina cand vrea el la ei ceea ce mie nu imi place ca deruteaza copilul pt ca sta doar 2-3 ore si pleaca.
Va multumesc.
In cazul prezentat de dumneavoastra. autoritatea parinteasca va fi in comun cu domiciliul minorilor la dumneavoastra si dumneavoastra decideti programul de vizita al minorilor, daca nu ii convine... are posibilitatea ca el sa ceara instantei stabilirea unui program de vizitare minori.
Nu trebuie sa va faceti griji prea mari! succes la proces!
Urgent - divort
parau-teodora
eu sunt in proces de divort,am cedat drepturile tatalui deoarece eu nu am posibilitatea sa ii ofer un trai decent dar am cerut dreptul la vizita.la care tatal ... (vezi toată discuția)
Adulter
gabriel-dorin
sotia mea vrea sa divorteze si ma acuza de adulter,pe buna dreptate.va rog mult sa-mi spuneti ce atrage dupa sine acest motiv de divort?mentionez faptul ca ... (vezi toată discuția)