avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Scutiri de impozit
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Scutiri de impozit

care sunt scutirile de impozite si taxe de care beneficiaza o persoana cu invaliditate gr.3 .Daca are firma poate beneficia de pensia de invaliditate gr.3 si de scutirile aferente ?
Cel mai recent răspuns: cristipetre , utilizator 17:10, 3 Ianuarie 2016
Singura scutire este plata contributiei pentru asigurarile de somaj, in situatia in care se va angaja cu c.i.m. cu o durata de cel mult 4 ore/zi.
daca administratorul unic al firmei are pensie de invaliditate de gr. 3 de care scutiri de taxe si impozite benefeficiaza firma ????

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contractul de munca dupa iesirea la pensie aureliao2015 aureliao2015 Buna ziua Ce tip de contract de munca se mai poate incheia dupa data pensionarii si ce contributii se mai platesc la stat ? Se mai pot intocmi conventii ... (vezi toată discuția)
Somaj tehnic ContSters74221 ContSters74221 spuneti-mi va rog ce acte sunt necesare sa intocmeasaca un inspector resurse umane la trimiterea in somaj tehnic a unor angajati?cum ar trebuii intocmita ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de indemnizatia pentru cresterea copilului? lilyana21 lilyana21 Buna seara, Am terminat masteratul in iulie iar in august m-am angajat ca administrator cu 4 ore la societatea infiintata de mine fiind asociat ... (vezi toată discuția)