avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... nu mi-au fost depuse concediile de risc maternal la ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

nu mi-au fost depuse concediile de risc maternal la casa de asigurari

Buna seara, nu mi-au fost depuse concediile de risc maternal la casa de asigurari de catre angajator. Ce este de facut in acest caz?
Ce efecte negative are aceasta neregula asupra mea?
Va multumesc?
Cel mai recent răspuns: Biancaleona , utilizator 13:22, 5 Ianuarie 2016
Singurul efect ar fi neplata indemnizatiei aferente acestui concediu.

Depuneti o sesizare, in scris, la Casa de Asigurari de Sanatate.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia catre angajator ca esti insarcinata Cristina Doaga Cristina Doaga Buna ziua.Sunta insarcinata,am dus la munca adeverinta de la medicul de familie la 10 saptamani de sarcina,ulterior am intrat in concediu de risc maternal.Insa ... (vezi toată discuția)
Sunt insarcinata si vor sa ma dea afara, va rog sa ma ajutati oananicoleta07 oananicoleta07 buna ziua , sunt angajata de 1 an de zile la o firma cu mai multe magazine de 5 luni am ramas gravida eu am anuntat la firma dar nu si in scris avand incredere ... (vezi toată discuția)
Neplata concediu medical eugen i eugen i Va rog o lamurire pentru urmatoarea situatie : - angajatorul , sef institutie publica (primar) refuza plata concediului medical pt.un angajat.In ce conditii ... (vezi toată discuția)