avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... amenda tg jiu
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

amenda tg jiu

am luat amenda la finala cupei Romaniei de la tg jiu...2,5 milioane,fiind minor,si un an interdictie...cu toate ca n-am facut nimic...pur si simplu ne-au luat pe mai multi si dus la sectii...si n-am facut contestatie...n-au vrut ai mei...si am auzit ca daca in timpu interdictiei sunt surprins pe stadion poate sa mi se faca dosar penal...cam ce inseamna asta mai exact?...adica voi avea si cazier nu?..ce risc daca merg in continuare la meciuri?
Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 14:30, 27 Iulie 2009
Pana la cazier judiciar mai este!
Insa daca vei fi prins pe stadion ti se va intocmi dosar penal si procurorul va decide daca iti va aplica o amenda administrativa (nu figureaza in cazier) , penala (figureaza in cazier) sau va cere condamnarea ta!
Parerea si sfatul meu este sa fii cuminte , sa iti alegi o echipa si sa te uiti la televizor la meciurile ei pana cand iti expira perioada de 1 an ! Fiindca din ce ai spus iti place sa stai in zonele "fierbinti" ale stadionului si uneori chiar daca nu faci nimic esti ridicat fara discutii de politie....in bataile care se isca pe stadion crezi ca mai au timp sa te intrebe daca ai facut ceva sau nu? Retin tot sectorul respectiv si ii amendeaza!
B-)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda jandarmerie GeoRpT GeoRpT Buna ziua. Am fost aseara la meciul rapid steaua din cupa de unde am fost evacuati si dusi la sectia de politie. Acolo dupa ce am fost amprentati si ... (vezi toată discuția)
Imi poate face dosar penal adelina87 adelina87 Buna ziua.Am facut o fapta de care nu sunt foarte mandra si am nevoie de sfatu dumneavoastra.Pe scurt am luat 2 mufe de laptop dintr-un magazin si am fost ... (vezi toată discuția)
Inscrieri in cazierul judiciar ContSters24701 ContSters24701 Va rog spuneti-mi ce intelegeti Dvs. prin urmatoarele: În certificatul de cazier judiciar nu se înscriu: .................................... b) ... (vezi toată discuția)