Le voi sesiza celorlati membri din comisie aceste nereguli si vedem cum evolueaza situatia.
Mai am urmatoarele intrebari:
1) daca au trecut acele 10 zile in care trebuia sa fac contestatie scrisa, ce se intampla, se mai poate face aceasta?
2) ce il impiedica pe presedinte sa ma ignore, sa imi ignore acea foaie scrisa?
3) pot cere la presedinte sa imi dea repartizarea calculelor in detaliu?
Punctul 3 ma ajuta in a intelege cheltuielile pe persoana (cele afisate in lista) care nu mereu corespund; si aici am anumite banuieli! Intr-o luna cand imparti ENEL-ul de exemplu la nr de persoane iese corect, in altele iese in plus marind astfel suma de plata per persoana. De asemenea nu stim ce sunt sume ca cheltuieli administrative care apar in fiecare luna, separat de salarii.
Ideea este ca odata ce inaintez aceste probleme, sigur voi deranja anumite persoane (fiind considerat carcotas) inclusiv pe presedinte, care in acest moment are o anumita "afinitate in a se intelege" cu administratorul
fyeratanye a scris:
dar cenzor nu aveti sau comisie de cenzori?
Avem comisie, da - unul e plecat din oras de ani de zile si semneaza fiul, altul doarme pe el.Toti semeaza ca popa fiindca pe ei nu ii intereseaza decar renumeratia lunara, implicarea este 0 (zero)