avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... exista vreo sansa sa-mi castig copilul in proces ?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

exista vreo sansa sa-mi castig copilul in proces ?

Buna ziua.
In 2011 aprilie ne.am casatorit dupa nasterea fetitei in martie.In 2012 octombrie fosta sotia a parasit copilul si domiciliul conjugal ,dupa un timp am aflat ca acesta a plecat in strainatate.M.am ocupat singur de cresterea si educarea copilului,specific ca niciodata nu am vrut sa despart mama de fata,cand a vrut a vazut copilul.in 2013 am intentat divortul pronuntandu.se in 2014 de comun acord cu domiciliul copilului la ea si custodie comuna.Aceasta pt ca si a luat angajamentul ca va sta in tara si se va ocupa de cresterea lui,insa acesta nu s.a intamplat ea este plecata in italia si copilul sta la tara la parintii ei.Mentionez ca sunt ingrijorat pt educatia copilului(copilul meu s.a schimbat enorm,este inchis in el) pe langa faptul ca ii este implementata ura fata de mine.Copilul isi doreste sa stea cu mine.Mentionez ca m.am recasatorit ....copilul meu o considera pe actuala sotie ca si mama ei,sunt foarte atasate una de alta.Doresc sa stiu daca exista posibilitatea k domiciliul sa fie la mine ?sau daca acum pot lua copilul la mine cat ea este plecata?multumesc
Cel mai recent răspuns: mirebire , utilizator 16:44, 11 Ianuarie 2016
Domnule, ati fost ajutat cat s-a putut pe forum, acumnici situatia nu o mai inteleg... ati reusit sa luati fetita, apoi repetati situatia din primul mesaj. Am citit, nu reluati ca nu ajuta. Am intrebat altceva.
Contactati un avocat repede, notificati si luati masuri, nu pierdeti timpul.
Îmi cer scuze,am citit întrebarea in graba si nu am înțeles cum trebuia
Fetiță a fost înscrisă la gradinita cat timp a fost la mine inclusiv la dansuri,acum fetita are 5 ani,ea își doreste sa stea cu mine se simte bine in sânul familiei mele.Va spuneam ca am reușit sa iau fetiță in vizita o săptămână si as vrea sa nu o mai duc la bunici..se poate fara a afecta procesul pe care il voi deschide săptămână aceasta? Pot sa depun o cerere la judecatorie intre timp pt ca fetiță sa stea la mine pana la decizia finala?
Inca odată îmi cer scuze

Ultima modificare: Luni, 11 Ianuarie 2016
tudor85, utilizator
acum, cand ati luat fetita, ati inscris-o la gradinita? sau intentionati sa o tineti pur si simplu acasa

sunteti intr-o situatie dificila si nu pareti sa stapaniti legislatia, mergeti la un avocat care sa va asiste ca sa nu faceti mai mult rau decat bine

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort onitamicoara onitamicoara ma numesc rus onita si am fost casatorita 7 ani de zile din care a rezultat un copil si are 7 ani si acum suntem in divort ,am plecat de acasa deoarece nu am ... (vezi toată discuția)
Lntrebare iesire din tara minor din concubinaj paulet233 paulet233 Buna ziua ma numesc Elena am si eu o intrebare fiica mea a trait in concubinaj si a rezultat o fetita de 3 ani ele si tatal au rezidenta in italia, au plecat ... (vezi toată discuția)
Extindere program vizita minor oanapdv oanapdv Sotul meu mai are o fetitza de care a aflat la nasterea acesteia de la bunicii materni. Din lipsa dovezilor solicitate ( test ADN) sotul a fost reticient si nu ... (vezi toată discuția)