avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 214 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Hotarare definitiva
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Hotarare definitiva

Buna ziua. Este vorba despre un proces pentru suspendarea unui permis auto. S-a judecat in instanta,a pierdut si nu a depus la timp recursul ( am crezut ca termenul este de 10 zile de la data comunicarii,dar era de la data sentintei.) In aceasta situatie hotararea devine definitiva si irevocabila de la data pronuntarii sau de la data cand se incheie cele 10 zile in care se putea depune recursul ? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 15:25, 5 Ianuarie 2016
Trebuie să reveniți cu clarificări pentru că mesajul dvs. conține date eronate. Hotărârile pronunțate în plângeri nu se mai atacă cu recurs, ci cu apel. Termenul de atacare a unei astfel de hotărâri nu a fost niciodată de 10 zile și nu a curs niciodată de la pronunțare, ci de la comunicarea ei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executorie prin nerecurare mery.marin mery.marin buna, am o nelamurire...o sentinta pronuntata in 03.11.2009, la ce data devine definitiva, executorie si irevocabila prin nerecurare?? (vezi toată discuția)
Termen de predare a permisului de conducere david mihaela david mihaela Buna seara! Pe data de 09.06.2015 am pierdut procesul in care am contestat procesul verbal. Am fost la politie si mi s-a spus ca-mi trebuie decizia si sa dau ... (vezi toată discuția)
Calculare termen recurs cattie cattie Va rog sa-mi raspundeti cum se calculeaza termenul de recurs? se numara si zilele nelucratoare?Dar ziua pronuntarii hotararii judecatoresti se pune in calcul ... (vezi toată discuția)