avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Calcul indemnizatie concediu de odihna.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Calcul indemnizatie concediu de odihna.

Buna ziua,am lucrat in perioada 23.06.2015-1.01.2016,ca lucrator comercial. Am fost demisa din acest post,cu preaviz .In aceasta perioada de lucru nu am avut concediu de odihna. Cate zile de CO am dreptul! Cum se calculeaza CO.La lichidare,pot sa primesc bani pentru zilele de concediu? Va multumesc.......
Cel mai recent răspuns: maria2003 , utilizator 12:26, 8 Ianuarie 2016
Cate zile de CO aveti mentionate in c.i.m.?
In contractul de munca sunt trecute 20 de zile de concediu.
Pentru perioada 23.06.2015-1.01.2016, din calculul meu , a reiesit ca trebuia sa beneficiati de 11 zile lucratoare de CO.

In acest caz, angajatorul trebuie sa va compenseze in bani 11 zile lucratoare de CO.
Ultima modificare: Vineri, 8 Ianuarie 2016
Cornel Vasile, Consilier juridic
Multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preaviz in concediu?? P-Sophie88 P-Sophie88 Buna ziua, de cate zile de concediu de odihna am drept daca imi dau demisia in luna septembrie sau octombrie? Nu am fost in concediu anul acesta si nu vrau sa ... (vezi toată discuția)
Incepand cu ce data se calculeaza perioada de preaviz in cazul demisiei? Simona_Elisa1984 Simona_Elisa1984 Buna ziua, tuturor! Am nevoie de ajutor in legatura cu o problema.Lucrez la o societate comerciala din data de 13.05.2016.Din motive personale, in data de ... (vezi toată discuția)
Demisie VaduvaL VaduvaL Buna ziua, Va rog sa imi spuneti daca am avut contract pe perioada determinata pe 3 luni adica 03.06.2016-02.09.2016,iar pe 02.09.2016 am primit act aditional ... (vezi toată discuția)