avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale ce acte trebuie sa dau noului administartor?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

ce acte trebuie sa dau noului administartor?

Bună ziua! acum cateva saptamani am hotarat sa imi vand firma. Am gasit un client si am mers impreuna la un jurist care se ocupa cu intocmirea actelor pentru Registrul Comertului (schimbarea de administrator si toate celelalte acte...). Aici intervine marea problemă! Nu stiu ce acte (dintre cele vechi) trebuie să dau noului administator. Ma puteti ajuta, va rog? Mutumesc mult!
Cel mai recent răspuns: bossman , utilizator 18:45, 27 Iulie 2009
Preferabil sa i le dati pe toate fiindca oricum nu va vor mai trebui!:D
daca ati avut contract de munca la societatea dvs. va recomand sa nu remiteti noului administrator, documentele privind plata CAS, somaj,asigurari medicale. O sa aveti nevoie de ele mai tarziu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retragere societate comerciala masterflo masterflo Buna ziua! Detin o societate comerciala impreuna cu sotia si am decis sa ma retrag si sa o trec pe numele ei. Imi puteti spune si mie ce costuri implica asta, ... (vezi toată discuția)
Vanzare srl dariusv. dariusv. Buna ziua - in momentul de fata vreau sa-mi vand afacerea impreuna cu SRL-ul. Am gasit si clientul interesat, dupa care am vb cu contabilul meu si cu un ... (vezi toată discuția)
Acte primire asociati intrun srl simi79 simi79 Buna ziua.Va rog spuneti-mi si mie ce acte trebuie pentru a primi intrun SRL inca doi asociati.Acum la momentul acesta SRL este cu asociat unic.Unul dintre ... (vezi toată discuția)