avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1948 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Povestea unei minore
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Povestea unei minore

Buna seara! Am si eu o intrebare . Un barbat de 25 de ani are o relatie cu o fata de 16 ani si fata vrea sa se mute la el acasa. Barbatul acesta poate fi sanctionat daca fata se muta la el? Se poate face ceva foaie la politie in legatura cu asta?
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 15:33, 7 Ianuarie 2016
Buna seara,
Daca fata se muta de buna voie si nesilita de nimeni nu se intampla nimic.
Doar ca pot veni parintii acasa la persoana majora in varsta de 25 de ani sa isi ia fata. De asemenea tot parintii pot reclama la politie ca fiica lor minora locuieste fara forme legale la majorul de 25 de ani. Despre toate acestea s-a mai discutat. Lasati fata sa mai creasca si sa mai copilareasca, iar la 18 ani o invatati cum e cu viata sexuala. Asta daca o iubiti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa ma mut cu prietena mea Aurasadi42@gmail Aurasadi42@gmail Buna seara sunt un băiat de 20 de ani fac 21 de ani am o iubita/prietena cu varsta de 16 ani ea vrea sa se mute la mine există vrun termen legal mentionez ... (vezi toată discuția)
Vreau sa plec de acasa, am aproape 18 ani Andreea_Andre Andreea_Andre Buna ziua. La fel ca alte tinere de pe acest forum, vreau sa plec de acasa si sa ma mut cu iubitul meu. Eu implinesc 18 ani peste 2 luni, iar el are 19 ani ... (vezi toată discuția)
Prietena mea în vârstă de 16 ani, vrea sa plece de acasă.... Izi_27 Izi_27 Prietena mea în vârstă de 16 ani, vrea sa plece de acasă (nu se mai înțelege cu părinți ei) și să se mute împreună cu iubitul ei care este major. ... (vezi toată discuția)