avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Platire asigurare de sanatate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Platire asigurare de sanatate

Imi poate spune cineva daca s-a adoptat legea cum ca si cei care au venit 0 pe luna sunt obligati sa plateasca CAS din ce am inteles ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:52, 21 Martie 2016
Nu cred ca li se vor returna sumele platite ... dar pana la adoptarea solutiei finale ,nu putem sti exact ce se intampla cu cei care au platit.
in momentul de fata cei care nu contribuie si peste un timp racesc, si au nevoie de o reteta de la medicul de familie, trebuie sa plateasca 7000 lei ??
@ Srb

Daca nu sunt asigurati sigur vor plati serviciile medicale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Noua lege privind: plata de asigurare de sanatate de catre cei care nu realizeaza venituri Bogdan25_2 Bogdan25_2 Buna ma numesc Bogdan , sunt din partea de sud a tarii, sunt in anii 20 si nu am loc de munca. Practic nu realizez venituri deloc si locuiesc cu ... (vezi toată discuția)
Cass, anaf si declaratia 604 precious007 precious007 Buna ziua, Am vrut sa deschid acest topic pentru ca am gasit erori pe site si un numar mare de oameni dusi in eroare tocmai din cauza unui articol de pe ... (vezi toată discuția)
Ce formular depun la anaf daca am venituri din mai multe surse sub 12 salarii minime pe economie in 2018 (1900 lei) Epuree Epuree Cei care au venituri din mai multe surse, sub 12 salarii minime, si vrea sa plateasca doar CASS prin optiune, ce formular depune si unde bifeaza numai pentru ... (vezi toată discuția)