avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 224 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Masina sotiei lovita in parcare de sot
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Masina sotiei lovita in parcare de sot

Buna ziua,
Am facut marea gresala de a lovi masina sotiei in parcare. Azi dimineata cand sa ies din parcarea casei am lovit cu masina mea, masina sotiei. Intrebarea este: poate sotia sa beneficieze de asigurarea masinii mele? Si daca da, cum trebuie sa procedez?...sotia dormea (deci nu am celalalt sofer ) si evident nu sunt martori inafara de catelusa care a incercat sa ma avertizeze dar nu am luat-o in seama.
Va asigur ca nu este vorba de nici o "manarie" chiar asa s-a intamplat, si de aceea va intreb, pentru ca stiu ca o sa fiu banuit de asigurator de vreo "combinatie".
Multumesc.

Revin cu precizarea ca eu conduceam o masina care este inmatriculata pe numele sotiei, iar masina pe care am lovit-o este masina de la firma unde este angajata sotia.
Ultima modificare: Joi, 7 Ianuarie 2016
coxtel_ro, utilizator
Cel mai recent răspuns: LuchianSeb , utilizator 10:27, 24 Ianuarie 2016
Da domnule, sotia dumneavoastra are dreptul sa solicite asiguratorului plata reparatiei si are sanse foarte mari sa le obtina in baza asigurarii RCA pe care dvs o detineti.
Banuieli este posibil sa existe insa tinand cont ca ati accidentat masina sotiei cu masina dumneavoastra ar rezulta totusi ca nu ati fac asta cu intentie tinand cont ca reparatia masinii dumneavoastra nu o va despagubii nici un asigurator (decat daca aveti CASCO). Poate daca ati intrat cu Trabantul in BMW atunci bate la ochi. :D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident cu asigurari pe acelasi nume nobo nobo Buna ziua, Probelema este in felul urmator, am mai multe masini pe numele meu care le folosesc la o fundatie umanitara, iar acum cateva zile cand mergeam ... (vezi toată discuția)
Rca - acident auto cu daune materiale intre soti - masini cumparate inainte de casatorie banal banal Buna ziua, am provocat un accident auto pe un drum public intre masina mea si a sotiei din care au rezultat daune materiale (masini usor avariate). Ambii avem ... (vezi toată discuția)
Despagubiri rca corneliastefan corneliastefan Este despagubit un asigurat care are doua masini in situatia in care loveste cealalta masina care ii apartine si care este condusa sa zicem de sotie,sau care ... (vezi toată discuția)