avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 844 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... TREAPTA DE SALARIZARE FUNCTIONAR PUBLIC
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

TREAPTA DE SALARIZARE FUNCTIONAR PUBLIC

Cum poti sa avansezi in treapta de salarizare ca functionar public in 2016
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 12:18, 7 Ianuarie 2016
Nu se poate. Treptele de salarizare au fost desfiintate din 2010, iar in cazul promovarilor/numirilor in functie in anul 2016, pentru functionarii publici, se utilizeaza nivelul fostei trepte de salarizare 3 al gradului profesional respectiv. In administratia publica locala nu se poate face asimilarea la fosta treapta 1, ca in cazul functionarilor publici din parlament, Curtea de Conturi si alte institutii salarizare similar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avansare in treapta de salarizare rodica_rodi rodica_rodi Buna seara!as dori sa imi raspundeti si mie la o intrebare referitoare la avansarea in treapta superioara de salarizare.Sunt functionar public -referent grad ... (vezi toată discuția)
Treapta de salarizare ContSters278216 ContSters278216 Buna-ziua.V-as ruga sa-mi raspundeti si mie la urmatoarea speta:In anul2013 luna februarie am fost promovata in functia publica de consilier superior 3in ... (vezi toată discuția)
Legea nr. 71/2015 reglementeaza salarizarea tuturor angajaților la nivelul fostei trepte i? Gabriela  Pintea Gabriela Pintea În Monitorul Oficial nr. 233 de ieri a fost publicată Legea nr. 71/2015 pentru aprobarea OUG 83/2014 privind salarizarea personalului plătit din fonduri ... (vezi toată discuția)