Buna ziua,
Va rog mult sa-mi comunicati cum pot accesa Casa Nationala de Pensii Publice a Municipiului Bucuresti( adresa de mail) si cum pot sti daca petitia care o trimit ,este inregistrata si ca voi primi un raspuns din parte d-lor.
Vreau sa depun o petitie cu privire la refuzul Casei de Pensii a sectorului 6 de a-mi primi dosarul de recalculare a pensiei, conform Deciziei nr.18/2015 a Inaltei Curti de Casatie si Justitie-salariatul de la ghiseu spunand ca nu are acceotul conducerii.
Multumesc.
Cu mult respect,
Artimon Botan
Orice instituție este obligată să primească petițiile adresate , conform Ordonanței 27/2002 actualizată în 2015 și să răspundă la aceasta. D-voastră ați formulat o CERERE DE RECALCULARE A PENSIEI sau faceți direct o petiție?
Multumesc.
Casele de pensii nu sunt indreptatite(obligate) sa ia in calcul Decizile Inaltei Curtii ?
Casa de pensii a sectorului 6 a refuzat primirea dosarului,iar eu solicit Casei de pensii a municipiului Bucuresti un raspuns motivat al repingerii de catre Casa de pensii a sectorului 6 a dosarului
Recalculare pensie
artimon
Buna ziua,
IN baza Deciziei nr.18 in Dosarul nr.7/2015 a Inaltei Curti de Casatie si Justitie care admite recursul in interesul legii 263/2010 privind ... (vezi toată discuția)