avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... petitie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

petitie

Buna ziua,
Va rog mult sa-mi comunicati cum pot accesa Casa Nationala de Pensii Publice a Municipiului Bucuresti( adresa de mail) si cum pot sti daca petitia care o trimit ,este inregistrata si ca voi primi un raspuns din parte d-lor.
Vreau sa depun o petitie cu privire la refuzul Casei de Pensii a sectorului 6 de a-mi primi dosarul de recalculare a pensiei, conform Deciziei nr.18/2015 a Inaltei Curti de Casatie si Justitie-salariatul de la ghiseu spunand ca nu are acceotul conducerii.
Multumesc.
Cu mult respect,
Artimon Botan
Cel mai recent răspuns: Pilu , utilizator 00:01, 31 Octombrie 2016
O trimiteti de pe adresa d-vostra de e-mail pe adresa:


petitii.sesizari@cnpp.ro

Decizia nr.18/2015 a ICCJ este obligatorie pentru instante.
Nu este obligatorie pentru casele locale de pensii.
Orice instituție este obligată să primească petițiile adresate , conform Ordonanței 27/2002 actualizată în 2015 și să răspundă la aceasta. D-voastră ați formulat o CERERE DE RECALCULARE A PENSIEI sau faceți direct o petiție?
Multumesc.
Casele de pensii nu sunt indreptatite(obligate) sa ia in calcul Decizile Inaltei Curtii ?

Casa de pensii a sectorului 6 a refuzat primirea dosarului,iar eu solicit Casei de pensii a municipiului Bucuresti un raspuns motivat al repingerii de catre Casa de pensii a sectorului 6 a dosarului


[mesaj editat - 1.3 din regulament]
Ultima modificare: Joi, 7 Ianuarie 2016
Gabriela Pintea, Consilier juridic
Din pacate, mie mi-a respins atat Casa de Pensii cat si Tribunalul cererea de recalculare a pensiei, in baza Deciziei ICCJ nr. 18/2015.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recalculare pensie artimon artimon Buna ziua, IN baza Deciziei nr.18 in Dosarul nr.7/2015 a Inaltei Curti de Casatie si Justitie care admite recursul in interesul legii 263/2010 privind ... (vezi toată discuția)
Cerere de recalculare a pensiei in baza deciziei nr. 18/2015 a inaltei curti de casatie si justitie artimon artimon Buna ziua, M-am adresat casei de pensii sc.6 cu o cerere de recalculare a pensiei in baza Deciziei nr.18 in dosarul nr.7/2015 a Inaltri Curti de Casatie si ... (vezi toată discuția)
Monitorul oficial al romaniei partea l artimon artimon Cum pot afla daca a fost publicata in monitorul oficial decizia nr.18 in dosarul nr.7/2015 pronuntata in sedinta publica in 5 octombrie 2015 a Inaltei Curti ... (vezi toată discuția)