avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 207 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... PROGRAM PRIMA CASA
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

PROGRAM PRIMA CASA

PARINTII MEI AU DETINUT O CASA IMPREUNA.TATAL MEU A DECEDAT, ARAMAS DOAR MAMA CARE LOCUIESTE IN CASA.EU MAI AM O SORA.POT PARTICIPA LA PROGRAMUL PRIMA CASA?
Cel mai recent răspuns: C.A. Tamara Lenz , Avocat 02:28, 28 Iulie 2009
daca nu ati dezbatut succesiunea e OK, poti sa aplici pentru Prima casa
adriancirstian a scris:

PARINTII MEI AU DETINUT O CASA IMPREUNA.TATAL MEU A DECEDAT, ARAMAS DOAR MAMA CARE LOCUIESTE IN CASA.EU MAI AM O SORA.POT PARTICIPA LA PROGRAMUL PRIMA CASA?

Cat timp nu s-a dezbatut succesiunea si nu ati devenit mostenitor cu cota parte din acea casa puteti aplica la programul Prima Casa cu sanse reale de succes!
B-)
multumesc
Puteti participa la programul prima casa iar sansele va sunt egale cu toti cei care aplica avand in vedere ca nu s-a dezbatut succesiunea .
Succes

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezbatere succesiune mass mass Buna ziua, sunt interesat de dezbaterea unei succecsiunii dar mai intai as vrea sa stiu daca am pentru ce, sa nu fac cheltuieli inutile. Mama s-a recasatorit ... (vezi toată discuția)
Mostenire, drepturi conferite de plata impozitului elion elion Buna ziua, As dori sa stiu,daca dezbat o succesiune dupa moartea bunicilor ultimul a murit in 1991 iar in casa lor a stat cu acordul celorlati mostenitori ... (vezi toată discuția)
Succesiune Pitesti Pitesti Buna ziua, as dori o indrumare privind o situatie in care se afla varul meu, casatorit si cu un copil de 25 de ani. Acesta locuieste de cand s-a nascut in ... (vezi toată discuția)