avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... mărire pensie minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

mărire pensie minor

Bună ziua .am pe decizia de divorț suma de 100 lei ce acte trebuiesc depuse pt mărire și c-am cit ar deveni pensia?fostu soț este șofer pe tir se vor calcula și diurnele? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Vilb , utilizator 13:55, 7 Ianuarie 2016
Cerere de chemare in judecata a paratului pt marirea pensiei alimentare, se vor completa toate datele si ale dvoastra , ale minorului si ale paratului, adresele, locul de munca , copie sentinta de divort prin care se poate observa si suma ce s-a stabilit pt minor, e posibil sa va ceara si o taxa de timbru. Dupa ce se va da sentinta va trebui sa mergeti la un executor care ii va lua taxe si pentru munca lui , si va ajunge poate dublu sau chiar triplu, de aceea incercati sa vorbiti cu fostul sot si sa ii explicati ca e in folosul lui sa va dea mai bine banii de comun acord prin notar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie intretinere minori danutz_01 danutz_01 buna seara am o problema legata de diurna. sunt sofer de tir pe zona scandinavia,la momentul de fata platesc o pensie alimentara de 600 roni pentru doi ... (vezi toată discuția)
O intrebare- venituri din care se calculeaza pensia de intretinere yonelaamalya yonelaamalya spuneti-mi va rog daca se ia in considerare diurna cand se calculeaza pensia de intretinere pentru un copil in urma unui divort?sau se calculeaza salarul din ... (vezi toată discuția)