avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune

Buna ziua. Mama mea impreuna cu bunica mea, sunt proprietare (au titlul de proprietate) impreuna pe mai multe terenuri extravilane. Bunica a murit de 15 ani, a avut 4 copii (inclusiv mama mea), iar unul din ei a murit si a avut 3 copii (care nu au facut succesiunea, dar nu au nici pretentii). Cum procedeaza mama ca sa obtina actul de proprietate pe partea ei?
Cel mai recent răspuns: gheorghecv , utilizator 11:41, 16 Ianuarie 2016
Merge la un Notar Public si deschide succesiunea dupa Bunica decedata
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat ca nu s-a facut succesiune dupa bunicul meu.la o succesiune ... nicupiciu nicupiciu Certificat ca nu s-a facut succesiune dupa bunicul meu.La o succesiune dupa bunica mea, parintii nefacand-o, mi s-a cerut de catre notar certificat ca nu s-a ... (vezi toată discuția)
Partaj succesoral? dorel13 dorel13 Am un titlu de proprietate(teren extravilan) pe numele bunicului,mort inainte de emiterea titlului. Pe acest titlu sunt trecuti ca mostenitori copiii lui, ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate fara succesiune raduflorentin97 raduflorentin97 Buna ziua, Am si eu o situatie destul de delicata, la care v-as ruga sa-mi raspundeti pentru ca nu stiu cum ar trebui sa procedez si anume: In urma cu 8 ani ... (vezi toată discuția)