avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Taxa APIA
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Taxa APIA

Buna ziua,

Am avut un teren de 2 Ha.
Anul acesta am mai achizitionat de la unul dintre vecini inca 1 Ha (acum am 3 Ha).
L-am cultivat cu grau.
Saptamana asta cand am fost sa-mi ridic indemnizatia de la APIA, mi s-a comunicat ca suprafata mea de teren, mi se suprapune cu cea a vecinului (pe o portiune de 1,25 Ha).
Drept pedeapsa, mi se aplica o penalizare suplimentara, si nu mai primesc nici un ban (nici pe suprafata ce nu se suprapune - prejudiciul fiind ~ de 2.800 RON).
Cand am intrebat de ce am fost penalizat doar eu, mi s-a comunicat sa vin cu vecinul (care nici nu vrea sa auda sa mearga din nou la APIA).

Va rog sa-mi comunicati ce cai am de atac, si unde as putea sa ma adresez, sau, ce-as putea face pentru a mai recupera din bani?

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: liviurobertdavid , utilizator 11:33, 23 Decembrie 2017
Revin cu intrebarea. :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act " chitanta de mana" manyack manyack buna seara....in 2000 sa a incheiat o \"chitanta de mana \" ....pe o suprafata de teren ce rezulta dintr o mostenire nedesbatuta. ( mama din titlul de ... (vezi toată discuția)
am comis o fapta penala-infracţiuni împotriva intereselor financiare ale uniunii europene sturionul50 sturionul50 Va rog frumos spuneti daca am comis fapta am dat prejudiciul inapoi la apia. d.n.a zice ca fapta este fapta si ca indiferent ca sau dat banii inapoi-fapta ... (vezi toată discuția)
Problema teren extravilan rickydany rickydany De fapt sunt mai multe aspecte la aceasta problema , dar am sa le iau pe rand pt ca sa ma fac inteles pe de-o parte , iar pe de alta parte sa inteleg si ... (vezi toată discuția)