avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 210 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ce risc daca am fumat cannabis
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ce risc daca am fumat cannabis

Buna seara. In urma cu o luna i am spus fostului iubit(care ma tot cauta) ca vreau sa mi aduca tigari cu cannabis(nu stiam ca imi va aduce) iar acesta s a vazut cu un dealer cand vb cu mine la tel si l a intrebat daca e buna marfa... apoi a insistat prin mesaje sa vin sa imi dea "aia"(din mesajele mele rezulta despre ce este vorba(la un moment dat ii spun sa i le dea altcuiva iar el spune ca acea persoana nu fumeaza d astea).in mesaje recente ii reprosez ca mi a spus ca sunt usoare si mie mi a fost rau 3 zile. Tigarile(2) le a facut in fata mea in masina. Am ametit de la tigari am intretinut raporturi sexuale dar cu voia mea. In trecut am avut mari probleme cu acest individ. Ce risc daca ii fac plangere la DIICOT? El ce risca? Eu nu am mai fumat asa ceva. El din cate stiu nu se ocupa cu asta. Am un alt mesaj de la el in care imi spune ca el nu se razbuna dar ca face persoanele sa regrete cal au cunoscut. In altele ma injura pt ca nu vreau sa mai vb cu el sau sa ne vedem.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 22:01, 8 Ianuarie 2016
Nu va legati la cap daca nu va doare (puteti avea probleme cu justitia daca recunoasteti ca ati consumat droguri).
Este o situatie oarecum confuza desi poate sa fie si clara in functie de imprejurari.
Incercati sa aveti avocat bun in caz de probleme deoarece poate sa fie clar ce ati scris dar si neclar pe de alta parte.
E greu de explicat clar si nu explicatiile mele ar conta ci numai ce ar intelege procurorul...
Sau daca nu ar intelege nimic concludent...

Nu am mai auzit de foarte multi ani ca cineva sa dea astfel de mesaje...
Dar...de multe ori se poate spune ca nimic nu este foarte clar in justitie...

Problema poate sa apara nu neaparat de la fostul prieten...
Ultima modificare: Vineri, 8 Ianuarie 2016
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua.in anul 2020 am fost prins consumand pe strada singur ... EdwardIonut EdwardIonut Buna ziua.in anul 2020 am fost prins consumand pe strada singur o tigare cu aproximativ 0.4 g de cannabis , la politie am declarat de unde am luat tigarea ( ... (vezi toată discuția)
Tutunul. cat de legal ar fi daca s-ar inventa astazi? Alin Popescu Alin Popescu Este genul de discutie pe care o auzim tot mai des in jur. Chiar daca mass media ignora subiectul, e interesant de vazut cam cum credeti ca ar arata astazi ... (vezi toată discuția)
Chemat de procuror in urma consumului de cannabis pgmforever pgmforever Buna ziua. Am o problema intr-un domeniu in care nu sunt documentat suficient, asadar va cer ajutorul dvs. In urma cu 5 luni am fost prins de doi ... (vezi toată discuția)