avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1024 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... probleme cu administratia blocului
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

probleme cu administratia blocului

au fos stransi bani pt.fondul de reparatii,pt.inlocuirea tevilor de apa calda,rece si calorifer,cand am intrebat cand se inlocuiesc tevile au spus ca nu mai sunt bani,ca nu au fost stransi,au fost adunati bani timp de 2ani si jumatate,tabelele de intretinere nu sunt semnate nici de cenzor si pres. de cand amsolicitat sa se intre in legalitate au inceput presiuni si santaj asupra mea.unde ma pot adresa pt.a reclama aceste fapte ? P.S. administratorul de el putere si-a facut salariul minim pe ec.si mai mult ca sigur acelas lucru a facut si cu nevasta

Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 11:39, 8 Ianuarie 2016
Faceti dovada ca ati trimis reclamatii catre comitet si cenzori si, ulterior, va adresati serviciului specializat din cadrul primariei.
1-Pentru raspuns la obiect este necesar sa furnizatidate relevante
2-
au spus ca nu mai sunt bani,ca nu au fost stransi,

Daca detineti documente justificative pentru sumele percepute pentru consituire si alimentare fond reparatii,solicitati oficial presedintelui de asociatie ,in temeiul disp art 10 din L nr 230/2007 sa clarifice situatia fondului de reparatii
3-
au inceput presiuni si santaj asupra mea.unde ma pot adresa pt.a reclama aceste fapte ?

Cine au inceput presiuni si santaj impotriva dv ?
Cu ce anume ati fost santajat ?
Daca detineti probe in conditiile legii care sa sustina acuzele dv,formulati plangere la unitatea teritoriala a ministerului public
4-
de 2ani si jumatate,tabelele de intretinere nu sunt semnate nici de cenzor si pres.

Sesizati oficial serviciul de sprijinire si indrumare asociatii de proprietari din primarie despre problemele cu care va confruntati in asociatia dv
marinescucristian46 a scris:n
.. si-a facut salariul minim pe ec.si mai mult ca sigur acelas lucru a facut si cu nevasta

Pai sub minimul pe economie ar fi ilegal. Avea salariul mai mare si l-a scazut la minim pe economie ori avea salariu sub minimul pe economie si acum a intrat in legalitate?
Iar pentru nevasta e traba lui daca omul vrea sa o plateasca. Eu nu vad ce doamna ar sta langa un sot care o plateste cu salariul minim pe economie. Nevestele sunt mult mai scumpe!:love1:

Lasand gluma la oparte, discutati si dumneavoastra cu presedintele asociatiei, omul pe care l-ati ales sa conduca asociatia. Discutati cu cenzorii pe care i-ati ales si care verifica activitatea administratorului, documentele contabile...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz al unui membru al asociatiei de proprietari severinvlad severinvlad In adunarea generala din martie 2015 s-a hotarat inlocuirea coloanelor de incalzire avand in vedere vechimea de 40 de ani, faptul ca la etajele superioare nu ... (vezi toată discuția)
Am primit o notificare de la primărie că voi fi amendat pentru neluarea măsurilor în scopul constituirii fondurilor de rulment și reparații. eu nu am funcție în asociație, pot fi amendat? marianliviuh marianliviuh Sunt proprietarul unui apartament intr-un bloc cu asociație de proprietari constituita, președinte, administrator... tot tacâmul cum scrie la lege. Am ... (vezi toată discuția)
Fond de reparatii incasat si nefolosit Dana Marin Dana Marin AG a decis strangerea unui fond de reparatii pe anul in curs. El nu a fost folosit. Este adaugat in lista de intretinere lunara si poarta penalitati pentru cei ... (vezi toată discuția)