avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1070 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Suspendare Pfa
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Suspendare Pfa

Buna ziua. Sunt Pfa in concediu de maternitate pana pe data de 17 ianuarie, intrebarea mea este: Pot suspenda sau rezilia Pfa inainte de aceasta data sau ma afecteaza cumva?
Cel mai recent răspuns: Mariabubu12 , utilizator 15:39, 8 Ianuarie 2016
Buna ziua. Cel mai sigur ar fi sa asteptati pana pe 17 ianuarie pentru a suspenda PFA.
Niciun text de lege nu va interzice sa desfasurati activitate pe durata concediului de maternitate, insa pentru CCC atunci va trebui sa suspendati activitatea PFA-ului.
1. Nu va afecteaza cu nimic daca suspendati sau incetati acum activitatea ca PFA.

2. Concediul de maternitate a fost acordat in baza indeplinirii conditiilor inainte de luna in care ati intrat in concediu de maternitate.
Va multumesc pt raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie concediu de maternitate roxana-georgiana roxana-georgiana Buna ziua, am deschis un I.I. anul trecut in aprilie, sunt si eu angajata ca si administrator cu contract de 2 ore, as vrea sa ma lamuriti daca este adevarat ... (vezi toată discuția)
Încetare cim pe perioada concediului de maternitate Andrydeea Andrydeea Bună ziua. Sunt angajata cu contract pe perioada determinata și sunt însărcinată. În data de 18.04 se încheie contractul iar eu din data de 06.04 as ... (vezi toată discuția)
Deschidere microintreprindere in maternitate? andreealavinia2008 andreealavinia2008 Buna ziua, as vrea sa deschid un salon de cosmetica impreuna cu un asociat pe timpul maternitatii;pfa,srl sau microintreprindere...dar nu as vrea sa pierd ... (vezi toată discuția)