avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 194 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... vinovatie penala pt vatamarile cauzate de animale
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

vinovatie penala pt vatamarile cauzate de animale

In ce fel este prevazuta penal responsabilitatea stapanului unui caine pt vatamarile pe care le poate acesta aduce altor oameni?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:40, 8 Ianuarie 2016
OUG 55/2002 privind regimul de detinere al cainilor periculosi sau agresivi, republicata. Ordonanta de urgenta nr. 55/2002 republicata 2014
Articolul 11 al Ordonantei de Urgenta 55/2002, care prevede pedeapsa cu inchisoarea pentru proprietarii cainilor, in cazul in care patrupedele ataca sau provoaca moartea altor persoane, a fost declarat neconstitutional de catre Curtea Constitutionala,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Oug 55/2002-privind masurile de prevenire a atacului canin Body Body Buna, am si eu o nelamurire.Daca CC a declarat neconstitutional art. 11, OUG 55/2002, s-ar putea schimba incadrarea juridica in vat. corporala grava (30 zile ... (vezi toată discuția)
Caine de lupta agresiv danababei danababei Stau la casa.Un veci,gard in gard cu mine are un caine de lupta foarte agresiv.A iesit pe strada a muscat o persoana,posibilitatea sa sara gardul e ... (vezi toată discuția)
"hraniti si cainii vagabonzi" boghi102006 boghi102006 Stimati Avocati, Astazi am vazut o stire pe un post tv. referitor la 2 copii muscati de cainii vagabonzi. La sfarsit , am primit informatia potrivit careia ... (vezi toată discuția)