avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Carte de identitate
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Carte de identitate

Buna ziua ! Cum imi pot face carte de identitate (dar nu provizorie, din aceasta am ). Ambii parinti sunt decedati si nu are cine sa ma ia in spatiu . Am 22 de ani .
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Ianuarie 2016
Luisa200, utilizator
Cel mai recent răspuns: aikilina , utilizator 20:16, 12 Ianuarie 2016
si cand traiau cine va lua in spatiu, parintii nu au avut casa ?
Daca parintii dvs. erau proprietari , dvs. in calitate de mostenitor va trebui sa deschideti succesiunea dupa parinti. Daca inca locuiti in casa parintilor dvs. unde de altfel banuiesc ca locuiti, sunteti in posesia actului de proprietate pe numele acestora si nu v-ati schimbat domiciliul, puteti formula o cerere la serviciul de evidenta a persoanelor prin care solicitati ca politistul sa se prezinte la domiciliul dvs. si sa confirme ca dvs, locuiti efectiv la adresa respectiva-anexa 14. O alta posibilitate de a obtine o carte de identitate ar fi aceea de a va lua in spatiu o alta persoana proprietar, la o alta adresa.
Nu , numai erau proprietari (tatal a vandut apartamentul dupa decedarea mamei ). Multumesc de raspuns !
Nu stiu daca are legatura cu discutia, dar ma intreb, apartamentul a fost doar al tatalui? Ca asa a putut vinde apartamentul...Dar daca si mama dvs era proprietara, dupa decesul ei, ar fi trebuit sa mosteniti si dvs ceva din apartament...Analizati si vedeti care e situatia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expirare carte de identitate, lipsa act spatiu simonutza10 simonutza10 Va comunic ca am C.I. expirata de vreo 2 saptamani, ieri am fost la Evidenta populatiei pt a ma interesa ce acte imi trebuie ca sa imi fac CI. Mi s-a ... (vezi toată discuția)
Situatie grava cu buletin expirat stefantoth stefantoth In luna februarie imi va expira buletinul in care am adresa actuala,propietatea socrului decedat acum doi ani.Primire in spatiu de la el nu mai pot primi si ... (vezi toată discuția)
Ajutor proprietarul nu vrea să ia în domiciliu o persoană ce locuiește pe proprietatea lui EllyElenya EllyElenya Bună ziua! Sunt o persoană în vârstă de 30 de ani, care locuiește la oraș în România. Am un iubit de 31 de ani și locuim singuri, împreună, ... (vezi toată discuția)