avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Raport de expertiza contabila judiciara
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Raport de expertiza contabila judiciara

Am o problema de rezolvat pentru un curs si am nevoie de ajutor din partea dumneavoastra



Persoana fizica Mihailescu Stefan a contestat decizia de impunere si procesul verbal de control emis de AFP Sector 1 Bucuresti in data de 30 iunie 2014. In fapt, in perioada 15-30 iunie 2014, AFP a dispus efectuarea unui control la reclamantul Gradiseanu, constatand neplata impozitului pe veniturile din chirii pt perioada 1 ianurie 2011 - 30 mai 2014. Afp a dispus plata debitului principal si a accesoriilor aferente. Din unicul contract de inchiriere rezulta: venit lunar brut 8000 lei, perioada contractului 1 ianuarie 2011 - 30 mai 2014. Cota de impozit 16%, deduceri cf legii. Accesoriile: penalitati 0,1% pe zi de intarziere, dobanzi 0.5% pt fiecare luna de intarziere. Reclamantul nu a achitat niciodata impozitul. Instanta a dispus proba cu expertiza contabila, avand ca obiective determinarea debitelor (principal si accesorii) pt reclamant. Se cere sa intocmiti raportul de expertiza contabila cf modelului stabilit la curs.
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:09, 10 Ianuarie 2016
Nu aveti altceva de facut decat sa revedeti modelul stabilit la curs (despre ce curs este vorba, cel pentru obtinerea autorizarii ca expert contabil judiciar ?) si sa calculati conform datelor pe care le mentionati.
Textul primit va ajuta la obtinerea autorizatiei ca expert contabil judiciar, daca este vorba de un astfel de curs.
Daca un expert contabil judiciar ar calcula in locul dvs.(ar cere cu siguranta onorariu) care ar mai putea fi contributia dvs.personala ?
Va multumesc foarte mult
Asta este problema.
Ca la curs nu s-a facut nici un model
Ne-a dat un model pe care sa il urmam
Modelul consta in niste capitole/ subcapitole cu ce trebuie sa se scrie in fiecare, respectiv modul de abordare a raportului. Nu avea cum sa se dea un model de curs pentru fiecare caz in parte. Este nevoie de contributia personala a fiecarui cursant. Directorul de curs urmareste tocmai capacitatea de sinteza/ contributia fiecarui cursant pentru a sti cum se va comporta ulterior viitorul expert (daca va lua examenul).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Convocare expert contabil tmihai2006 tmihai2006 Buna ziua!Sunt debitor in urmatoarea speta:la primul termen am invocat exceptia prescrierii materiale....nu am fost de acord cu solicitarea instantei de a cere ... (vezi toată discuția)
raportul de expertiză contabilă evaluatorgondor evaluatorgondor Întocmiți raportul de expertiză contabilă în care ați fost numit, având urmăoarele elemente: Dosar nr. ... Partile in cauza: - reclamanta:x ... (vezi toată discuția)
Expertiza judiciara in contencios administrativ si fiscal marianaflore marianaflore In cazul il care instanta propune si admite din oficiu proba cu expertiza in cazul unei decizii de impunere a Casei de asigurari de sanatate in privinta ... (vezi toată discuția)