avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Costuri succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Costuri succesiune

Buna ziua!
As dori sa aflu cat costa succesiunea in cazul urmator
C. Paraschiva si C. Laszlo au avut un apartament in Carei.
Ei au avut un singur baiat C. Arpad, iar acesta a avut doi copii C. Johanna si C. Ciprian. Fata este copilul biologic iar Ciprian a fost adoptat.
A murit mai intai bunicul C. Laszlo si nu s-a facut succesiunea. Apoi a murit tatal C. Arpard si a ramas doar bunica C. Paraschiva. De doi ani a murit si ea. Nepotii C. Johanna si C. Ciprian doresc sa faca succesiunea. Cat ii costa.
Cu multumiri
flavia dinu
Cel mai recent răspuns: avvalentina , utilizator 17:57, 9 Ianuarie 2016
Contactati un notar.Estimativ cca.1000 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine are dreptul la terenul bunicii? MaraToaderia20 MaraToaderia20 Cine are dreptul la terenul bunicii? Mama a fost crescută de doi oameni (X și Y) cu care nu a fost înrudită și nici acte de adopție nu s-au făcut. ... (vezi toată discuția)
Mostenire fulgisordenea fulgisordenea buna ziua, va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: bunicii mei au murit. ei au avut 3 fete si un nepot pe care l-au infiat. nepotul avea o sora si o sotie ... (vezi toată discuția)
Probleme succesiune MariusRotaru MariusRotaru Buna ziua, Povestea este urmatoarea: Bunica mea a murit. Aceasta avea 2 fiice. Mama mea si sora ei. Sora ei a murit si a ramas baiatul ei, adica nepotul ... (vezi toată discuția)