avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 990 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cum este cazierul pana la venirea rezultatelor la ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cum este cazierul pana la venirea rezultatelor la problele de sange?

In urma unui filtru al politiei sotul meu a fost prins la volan cu o alcoolemie mare. Iau fost recoltate probele de sange dar rezultatul lor nu a venit inca. Daca am scoate cazierul acuma ,pana la venirea rezultatelor ar iesi un cazier curat sau ar iesi ceva pe cazier? Are voie sa paraseasca tara pana incepe procesul daca isi angajeaza un avocat sa il reprezinte? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: nicky79 , utilizator 18:27, 9 Ianuarie 2016
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcool la volan, consecinte carare_mary carare_mary Buna seara! sotul meu a fost prins la volan cu o alcoolemie de 0.70 in aerul expirat, fapt pentru care, i s-au recoltat probe de sange,,asteptand rezultatul, ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie 0,90 și 0,75 din probele biologice. am cazierul curat, sunt șanse să rămână în continuare așa? ionut bogdan ionut bogdan Buna ziua ! am fost prins baut la volan si mi a iesit in in aerul expirat 0,46 iar in sange prima proba 0,90 iar a doua 0,75......dosarul a fost trimis la ... (vezi toată discuția)
Dosar penal - alcool la volan mihai1892 mihai1892 Buna ziua! acum o saptamana am fost prins la volan cu o alcoolemie de 1,4 la mie in sange! Astept sa fie trimis rezultatul de la sange la politie! as vrea sa ... (vezi toată discuția)